Το αστρολογικό πορτραίτο ενός παιδεραστή

Τα τελευταία χρόνια βγαίνουν συχνά πυκνά στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την δράση κυκλωμάτων παιδεραστίας

Το αστρολογικό πορτραίτο ενός παιδεραστή

Τα τελευταία χρόνια βγαίνουν συχνά πυκνά στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την δράση κυκλωμάτων παιδεραστίας, με κορυφαία περίπτωση βέβαια εκείνη του Μαρκ Ντιτρού στο Βέλγιο.

Δυστυχώς, η σχεδόν επίσημη ενσωμάτωση της παιδικής πορνείας στον κοινωνικό ιστό πολλών χωρών του τρίτου κόσμου-ακόμη και δίκην τουριστικής ατραξιόν-έθρεψε τις ορέξεις όλων εκείνων που στην «πολιτισμένη» δύση δίσταζαν να εκφράσουν τις ανώμαλες ορέξεις τους. Και χρησιμοποιώ τον όρο «ανώμαλες» παρότι οι αντιλήψεις μου γύρω από το σεξ είναι υπέρ του δέοντος φιλελεύθερες.

Δεν είναι όμως μόνον οι ενεργοί διεστραμμένοι φονιάδες τύπου Ντιτρού. Με τη «βοήθεια» του διαδικτύου, πολίτες «υπεράνω υποψίας» συμμετέχουν αδιαλείπτως σε αυτό το άρρωστο παγκόσμιο αλισβερίσι, που εκπορεύεται από-φαντάζομαι-επίσης υπεράνω υποψίας κέντρα διακίνησης. Οι αδίστακτοι έμποροι πορνογραφικού υλικού για να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση έφθασαν στο σημείο να προωθούν και να διανέμουν υλικό με πολλαπλές κακοποιήσεις και βιασμούς βρεφών.
Εκτιμώ ότι το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Τοξότη (1996-2008) συνέβαλε σε μέγιστο βαθμό στην επέκταση ανάλογων πρακτικών (ο σεξοτουρισμός αναπτύχθηκε ιδιαίτερα αυτά τα χρόνια), ωστόσο σίγουρα η ρίζα του προβλήματος, χρονικά βρίσκεται πολύ πιο πίσω, για να μην πω ότι χάνεται στα βάθη των αιώνων...

Σήμερα η θέση των παιδιών στη Δύση είναι πλέον κοινωνικά αναβαθμισμένη και η παιδεραστία φαντάζει ως ένα ιδιαίτερα απεχθές έγκλημα. Και βέβαια δικαίως αντιδρούν οργισμένα οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, από την άλλη πλευρά όμως οφείλω να επισημάνω ότι το πρόβλημα ήταν πολύ μεγαλύτερο στο παρελθόν, απλά τα περιστατικά δεν δημοσιοποιούνταν η δεν θεωρούνταν καν αξιομνημόνευτα. Ζώντας πλέον στην παγκοσμιοποιημένη κοινωνία της πληροφορίας τα δεδομένα έχουν αλλάξει δραματικά, τόσο ως προς την ταχύτητα μετάδοσης και τον όγκο των πληροφοριών, όσο και ως προς τους κινδύνους που δημιουργούνται για την εκμετάλλευση προσωπικών δεδομένων από εκείνους που έχουν την πρόθεση να το κάνουν. Και από αυτήν την άποψη κάποιες κυρίες καλά θα κάνουν να μην βγάζουν φόρα παρτίδα τα παιδιά τους στο Facebook...

Παιδιά ενός κατώτερου Θεού

Η σεξουαλική εκμετάλλευση των παιδιών είναι ένα πανάρχαιο φαινόμενο. Τουλάχιστον μέχρι τον 18ο αιώνα, ανάλογες πρακτικές ήταν περίπου κοινός τόπος και σε καμία περίπτωση δεν ήταν κολάσιμες. Οι μαρτυρίες από την αρχαία Ελλάδα βρίθουν από αναφορές και περιγραφές παιδικής πορνείας η στην καλύτερη περίπτωση της «φιλοσοφικής« μέθεξης παιδαγωγού-παιδιού. Παρά τις νομοθετικές παρεμβάσεις που αποσκοπούσαν στον περιορισμό του φαινομένου, οι πρόγονοι μας έβρισκαν τρόπους να μην στερούνται αυτού του «δικαιώματος» ξεσπώντας πάνω στα παιδιά των δούλων.
Τα ίδια με κάποιες μικρές παραλλαγές συνέβαιναν και στη Ρωμαϊκή κοινωνία, ενώ ακόμη και σε παραδοσιακά συντηρητικές κοινωνίες όπως η Εβραϊκή, υπήρχε μια χαρακτηριστική κατά το ήμισυ ανοχή. Ο Μωσαϊκός νόμος προέβλεπε θάνατο διά λιθοβολισμού για όσους αποπλανούσαν ανήλικους άνω των εννέα ετών, για τη σεξουαλική επαφή όμως με μικρότερα παιδιά το τίμημα ήταν μόνο μια μαστίγωση, διότι απλά ετίθετο «θέμα πειθαρχίας».
Γενικότερα η θέση των παιδιών στην Αρχαιότητα ήταν τουλάχιστον άθλια, με τα ποσοστά παιδοκτονίας να ξεπερνούν κάθε όριο.
Η πρώτη επαναστατική διακήρυξη υπέρ τους έγινε ουσιαστικά από τον Ιησού Χριστό με την πολύ γνωστή φράση του «Αφήστε τα παιδιά να έρθουν σε μένα γιατί η Βασιλεία των Ουρανών ανήκει σε ανθρώπους σαν αυτά». Όσο κι αν σήμερα δεν έχουμε συναίσθηση της κατάστασης, αυτή η ρήση στάθηκε η αφορμή, ώστε αργότερα η Χριστιανική Εκκλησία να θεσπίσει με βούλα το ότι τα παιδιά έχουν ...ψυχή και δεν πρέπει να τα βασανίζουν ούτε-κυρίως-να τα εξολοθρεύουν. Για σεξουαλική κακοποίηση ούτε λόγος να γίνεται βέβαια αφού ο Χριστιανισμός στο σύνολο του ήταν αντίθετος στις ηδονές, πολύ περισσότερο αυτού του τύπου. Και πράγματι αυτή η θρησκευτική ομπρέλα ήταν η μόνη που μπόρεσε να μειώσει τα κρούσματα αποπλάνησης, τουλάχιστον ανάμεσα στους πιστούς χριστιανούς. Η απόφαση πάρθηκε κάτω από την επιρροή της συνόδου Ουρανού-Ποσειδώνα στο Λέοντα και όρισε την καθιέρωση μιας νέας ελαστικής πρακτικής εκείνων των όχι και τόσο πιστών, που επιθυμούσαν όμως να παραμείνουν κάτω από τη σκέπη της Εκκλησίας. Αφού όσοι κακομεταχειρίζονταν τα παιδιά τους κινδύνευαν να πάνε στην κόλαση, η μόνη λύση ήταν να τα ...εγκαταλείψουν.
Τελικά βέβαια, παρά την όλη βελτίωση στα χαρτιά και τη ...δαμόκλειο σπάθη της κόλασης, τα εκτεταμένα φαινόμενα παιδεραστίας συνεχίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του Μεσαίωνα, μέχρι και τον 18ο αιώνα, ενώ από όσο γνωρίζω ούτε στον Ισλαμικό κόσμο φείδονταν ανάλογων πρακτικών. Το Βυζάντιο ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση, με τη σεξουαλική κακοποίηση να παίρνει άλλες διαστάσεις, αφού η «μόδα» απαιτούσε κυρίως ευνούχους που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν μια καλή θέση στην ιεραρχία του παλατιού.
Ο Διαφωτισμός και η επιστημονική επανάσταση πρόσθεσαν κάποια ψήγματα στη βελτίωση της κοινωνικής θέσης των παιδιών, ωστόσο έπρεπε να κυλήσει πολύ νερό στο μύλο για να φθάσουμε σε μια «αξιοπρεπή» αντιμετώπιση τους. Είναι χαρακτηριστικό το ότι μέχρι και τον 19ο αιώνα οι γονείς της «πολιτισμένης» Δύσης επέτρεπαν στα παιδιά τους να κοιμούνται με το υπηρετικό προσωπικό, γνωρίζοντας τις πιθανές συνέπειες.
Μόνο τα τελευταία εκατόν πενήντα χρόνια η κατάσταση άρχισε να αλλάζει, κάτι που φάνηκε και στην εξέλιξη των παιδαγωγικών μεθόδων. Και με τη διέλευση του Πλούτωνα από το Λέοντα (1939-57) δρομολογήθηκε πλέον η χειραφέτηση των παιδιών και σταδιακά έγινε κοινή συνείδηση το ότι όχι μόνον είχαν δικαιώματα αλλά και ότι οι ανάγκες τους ήταν πρώτης γραμμής.


Η στατιστική αξιολόγηση

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση στο Facebook μιας λίστας με τα πλήρη στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και ημερομηνία γεννήσεως) μερικών δικών μας «μπουμπουκιών», μπήκα στη διαδικασία να σταχυολογήσω σε ποιες αστρολογικές παραμέτρους μπορούν να «πατάνε» τέτοιου τύπου τάσεις. Βέβαια, ακόμη και με την προσθήκη τριών δεδικασμένων περιστατικών παιδεραστίας (από τα data της Lois Rodden) το υπό εξέταση δείγμα δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλο (20 άτομα), τελικά όμως τα στοιχεία που προέκυψαν δικαίωσαν κατά κάποιο τρόπο την επιμονή μου.
Παρακάμπτοντας την πιθανότητα κάποιος η κάποιοι από αυτούς τους 17 να κατηγορείται άδικα και να μην έπρεπε να συμπεριληφθεί στην αξιολόγηση μου (μακάρι...), εκτιμώ ότι παρά το μικρό δείγμα, κάποια πορίσματα βγαίνουν σχεδόν αβίαστα.
Αναπόφευκτα δεν έλαβα υπόψη μου τις θέσεις πλανητών σε οίκους παρότι οπωσδήποτε αυτή είναι μια καθοριστική λεπτομέρεια ως προς την ποιότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της σεξουαλικότητας του καθένα.


Οι ψυχολογικές διαστάσεις

Οι ψυχολόγοι αναφέρονται σε τρία χαρακτηριστικά γνωρίσματα των παιδεραστών: Την πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση, συνδυασμένη συχνά με την πεποίθηση ότι τα παιδιά «το απολαμβάνουν» η «το αξίζουν». Οι δυναμικές φαντασιώσεις παίζουν επίσης ενεργό ρόλο στη σεξουαλική στοχοποίηση των παιδιών.
Σε αρκετές περιπτώσεις οι θύτες είχαν υπάρξει θύματα ως παιδιά και ουσιαστικά αναπαράγουν τα βιώματα τους, ενώ σε άλλες είναι φορείς ενός κακώς εννοούμενου παν-σεξουαλισμού, που δεν γνωρίζει όρια.
Αστρολογικά και αναφερόμενος στους άνδρες, η χαμηλή αυτοπεποίθηση-ιδιαίτερα η σεξουαλική-παραπέμπει είτε σε έναν μπλοκαρισμένο Άρη, είτε σε μια ισχυρότατη και ευνουχιστική παρέμβαση του Κρόνου πάνω στην Αφροδίτη.
Ωστόσο αυτά είναι γνωρίσματα που μπορεί να υπάρχουν σε μένα σε σας και σε πολλές ακόμη συμπλεγματικές προσωπικότητες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οδηγούν σε τέτοιες επιλογές. Προφανώς υπάρχει κάποιος καθοριστικός τρίτος η τέταρτος παράγοντας που επιδρά καταλυτικά σε αυτές τις εγγενείς ιδιότητες και τις στρέφει σε «περίεργα» μονοπάτια.
Αντίστοιχα η «διεστραμμένη γνώση» μπορεί να είναι το αποτέλεσμα ενός «ασυμμάζευτου» Ερμή, ο οποίος όχι μόνον δεν γνωρίζει όρια αλλά έχει και πολύ «ιδιαίτερες» αντιλήψεις, ενώ όσον αφορά τις φαντασιώσεις είναι προφανές ότι η εμπλοκή του Ποσειδώνα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Το διαθέσιμο δείγμα των 20 παιδεραστών (η παιδοφίλων) είναι αρκετά χαρακτηριστικό ως προς αυτές ακριβώς τις παραμέτρους αλλά η έρευνα έβγαλε κι άλλους «λαγούς».
Ας δούμε μαζί τα πιο ουσιαστικά συμπεράσματα.

Ο Άρης

Κατ’ αρχάς η θέση του τροπικού Άρη σε ζώδια του παρορμητικού σταυρού υπερέχει κατά πολύ των υπολοίπων, με τον Καρκινικό Άρη να «πιάνει» 5 στα 20 (ο αστρικός Άρης έχει ακριβώς την ίδια επίδοση στον Κριό). Η ατολμία του συγκεκριμένου Άρη είναι ίσως ένα από τα κλειδιά μιας σεξουαλικότητας που απευθύνεται σε θύματα χωρίς αντιστάσεις, ωστόσο τελικά οι όψεις του κόκκινου πλανήτη-κυρίως με το Δία- δείχνουν να είναι πολύ πιο καθοριστικές.

Σε ένδεκα περιπτώσεις (ποσοστό πάνω από 50%) ο Άρης σχηματίζει μία από αυτές τις όψεις με το Δία, κάτι που με δεδομένη τη σχετική σπανιότητα της όψης δείχνει αρκετά σημαντικό. Αντίθετα οι πλανήτες που θεωρητικά λόγω της φύσης του θέματος θα «έπρεπε» να πλειοδοτούν (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) η ακόμη και ο Κρόνος έχουν μια ισορροπημένη συμμετοχή (6 έως 8 ισχυρές όψεις).

Εδώ βέβαια οφείλω να διευκρινίσω ότι σε όλους τους χάρτες έκανα εκτεταμένη χρήση της ίδιο-συναστριακής μεθόδου, της σύνθεσης δηλαδή των τροπικών και των αστρικών πλανητικών θέσεων. Οι όψεις που έλαβα υπόψη μου είναι η σύνοδος, η αντίθεση, το τετράγωνο και σε μερικές περιπτώσεις η διευκολυνόμενη αντίθεση.

Ο Δίας

Προσωπικά, η θεαματική εμπλοκή του «ευεργέτη πλανήτη» στα ωροσκόπια των παιδεραστών-παιδοφίλων, δεν μου προξενεί καμία κατάπληξη. Η επιπολαιότητα και η αμετροέπεια που τον χαρακτηρίζουν, συνάδουν με πρακτικές που από μια Κρόνια οπτική θα μπορούσαν να οριστούν συλλήβδην ως «απαράδεκτες» η τουλάχιστον «ελαφρές». Και όταν όλα αυτά έχουν να κάνουν με την έκφραση της σεξουαλικότητας, τίποτε πλέον δεν αποκλείεται...Σημειωτέον ότι ο Δίας σημειώνει ψηλά στατιστικά ποσοστά όχι μόνον στις όψεις του με τον Άρη αλλά και με τον Ερμή.

Ο Κρόνος

Ο πλανήτης θεωρείται ένας από τους ...διαπρεπέστερους φορείς συμπλεγμάτων και στο ζήτημα της παιδεραστίας εναποθέτει το δικό του λιθαράκι. Οι όψεις του με την Αφροδίτη είναι-ως όφειλαν-μια ακόμη σημαντική παράμετρος στην υπόθεση (το ποσοστό τους είναι γύρω στο 50%). Είναι και αυτή μια ένδειξη που κινείται στα πλαίσια της μειωμένης σεξουαλικής αυτοεκτίμησης.
Όσον αφορά τον Κρόνο όμως, η ...έκπληξη έρχεται από τη Δήμητρα που σε δέκα περιπτώσεις συνδέεται μαζί του με κάποια από τις «σκληρές» όψεις (συχνά σε «πακέτο» με την Αφροδίτη).
Κατά τη γνώμη μου αυτή η ένδειξη-η οποία είναι επίσης αραιής συχνότητας-τονίζει ακόμη περισσότερο τον παράγοντα «χαμηλή αυτοεκτίμηση», προσδιορίζοντας τον όχι μόνον σε σχέση με τη σεξουαλικότητα αλλά και με την αίσθηση που έχει το ίδιο το άτομο για τη δημόσια εικόνα του. Ανεξάρτητα με την κοινωνική θέση που κατέχει κάποιος, μια έντονη όψη Δήμητρας-Κρόνου παραπέμπει σε μια γενικευμένη ανασφάλεια, η οποία βέβαια όπως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις: Την ποιοτική και χαμηλών τόνων κοινωνική προσαρμογή η την συμπλεγματική, που με την υποκίνηση ενός προβληματικού Άρη μπορεί να λάβει διαστάσεις του τύπου «θα σας δείξω τι είμαι εγώ»... Ουσιαστικά το άτομο προσπαθεί να αποδείξει-κυρίως στον εαυτό του-ότι έχει τη δύναμη να καρπώνεται αγαθά και ηδονές, υπερέχοντας έτσι από τους συμπολίτες του.

Στατιστικά πάντως, ένα πολύ εντυπωσιακό εύρημα είναι η πέραν του δέοντος εμφάνιση του δίπολου Κρόνου-Πλούτωνα. Με δεδομένες τις εξαιρετικά αραιές χρονικά συναντήσεις των δύο αργών πλανητών και την ποικιλία στις ηλικίες των 20 του δείγματος (από 22 έως 60 ετών), ένα «σκορ» 13 στα 20 είναι πράγματι ...εξωπραγματικό. Να διευκρινίσω βέβαια ότι στην περίπτωση τους υπολόγισα και τις «αρμονικές» όψεις, κρατώντας ωστόσο την ανοχή στα πλαίσια των 2-3 μοιρών, το πολύ.

Ο Ερμής

Ο πλανήτης συνδέεται παραδοσιακά με τους «νεαρούς ερωτικούς συντρόφους» αλλά στην προκειμένη περίπτωση, είχα και ένα επιπλέον κίνητρο για να τον εντάξω στην έρευνα μου: Αυτό που οι ψυχολόγοι αποκαλούν «γνωσιακή διαστροφή», εννοώντας τις διαταραγμένες αντιλήψεις των θυτών σχετικά με τη συμπεριφορά και τη σεξουαλικότητα των παιδιών.
Η αντίληψη είναι σε μεγάλο ποσοστό θέμα Ερμή. Και πραγματικά μελετώντας τους 20 χάρτες κουράστηκα να καταμετρώ τις περιπτώσεις «διαταραγμένου» Ερμή. Οι σκληρές όψεις, με τον Άρη, τον Κρόνο, τον Ουρανό η τον Πλούτωνα είναι σχεδόν ρουτίνα. Είναι ζήτημα αν 1 η 2 άτομα από το δείγμα ξεφεύγουν από αυτόν τον κανόνα. Αλλά οι όψεις του Ερμή με τον Ουρανό-τον «άρχοντα» της διαστροφής-δίνουν ...ρέστα.

Ο Ουρανός

Υπάρχουν δέκα «καραμπινάτες» περιπτώσεις τετραγώνων, αντιθέσεων η συνόδων με τον Ερμή και τρεις ακόμη «υπό σκέψη» (πρόκειται για ανοικτές συμβατικές όψεις με σχετικά μεγάλη ανοχή, 9, 10 και 13 μοίρες). Υπάρχει ακόμη ένα εξάγωνο με παράλληλη εμπλοκή του Άρη και του Κρόνου και αν τελικά συνυπολογίσουμε όλες τις περιπτώσεις, βγαίνουν 14 στις 20...
Το «πάρτι» του Ουρανού όμως δεν τελειώνει εδώ. Ο αριθμός των «σκληρών» όψεων του με την Αφροδίτη είναι επίσης αξιοσημείωτος, ενώ πιθανά η εμπλοκή του με τη Σελήνη να είναι ένα από τα κλειδιά των παιδοφιλικών τάσεων. Και βέβαια γράφω «πιθανά» γιατί η Σελήνη κινείται γρήγορα και χωρίς την ώρα γέννησης δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τις όψεις που σχηματίζει (τα ...ερωτηματικά στην προκειμένη περίπτωση είναι πάνω από 9).
Τουλάχιστον από θεωρητική σκοπιά όμως, η διαστροφή του θηλυκού προτύπου που πριμοδοτεί μια όψη Σελήνης-Ουρανού είναι σίγουρα στη σωστή κατεύθυνση, όσον αφορά το ψυχολογικό backround των ανδρών παιδοφίλων.

Ο Πλούτωνας

Είδαμε ήδη ότι ο πλανήτης που φωλιάζει σε κάθε σκοτεινή γωνιά της ψυχής μας, έχει μια αξιοσημείωτη «κολεγιά» με τον Κρόνο. Ακολουθούν ο Άρης και ο Δίας, κάτι που κρίνεται μάλλον ως φυσιολογικό, ενώ η Αφροδίτη λάμπει δια της απουσίας της.
Ωστόσο οι «σκληρές» όψεις Σελήνης-Πλούτωνα είναι εκείνες που κλέβουν την παράσταση. Με κάθε επιφύλαξη φαίνεται να έχουν ένα σημαντικότατο μερίδιο στο στατιστικό δείγμα (σίγουρα 9 στα 20+ έξη ...ερωτηματικά).

Ο Ποσειδώνας

Αφού οι ψυχολόγοι διέγνωσαν το φαντασιακό στοιχείο ως πρωτεύον στην ψυχοσύνθεση των παιδεραστών, είναι μάλλον αδύνατον να μην έχει βάλει την ουρά του ο Ποσειδώνας. Και η ...άτυχη που πληρώνει τα σπασμένα είναι μάλλον η Αφροδίτη, αφού στο υπάρχον δείγμα τα ποσοστά των όψεων του Ποσειδώνα με τους υπόλοιπους αστρολογικούς δείκτες κινούνται γύρω η κάτω από το μέσο όρο. Αντίθετα, με την «ωραία» του ζωδιακού ξεπερνούν το 60% και σίγουρα θέτουν ένα πολύ σοβαρό θέμα.


Ο δικός μας ρόλος

Συνοψίζοντας μπορώ να συμπεράνω ότι ναι μεν τα συμπλέγματα του Κρόνου, τα ενεργειακά αδιέξοδα του Άρη και οι στοχευμένες φαντασιώσεις του Ποσειδώνα συμβάλλουν καταλυτικά στην εκδήλωση παιδοφιλικών τάσεων αλλά τίποτα δεν θα γινόταν χωρίς τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και έναν ακόμη αστάθμητο παράγοντα: Το βαθμό ικανότητας του καθενός να αφομοιώσει δημιουργικά τις αλληλοσυγκρουόμενες-η ακόμη και τις σκοτεινές-πλανητικές επιρροές. Γιατί ο χαμηλός βαθμός συνειδητότητας είναι τελικά εκείνος που «πατάει τη σκανδάλη» στο μυαλό όσων δεν μπορούν να διαχειριστούν την πλεονάζουσα ενέργεια του χάρτη τους με έναν υγιή τρόπο και διαμελίζονται ψυχικά, κομματιάζοντας στη συνέχεια και τα θύματα τους.
Και ας μην γελιόμαστε. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου... Όσο και αν θεωρούμε τους εαυτούς μας ισορροπημένους, αν δεν μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε έγκαιρα τα φαντάσματα μας, τότε αυτά θα μας περιμένουν στη γωνία, οργισμένα. Και μπορεί κάποια στιγμή-πολύ εύκολα-να διολισθήσουμε σε μια θέση ανάλογη με αυτή των 17 η των 1017 που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Ιδιαίτερα αν είμαστε φτιαγμένοι από ανάλογο υλικό.

Who is who?

Έχοντας σταχυολογήσει τις sos όψεις του υποψήφιου παιδεραστή μπορώ πλέον με την άδεια σας να σκιαγραφήσω το αστρολογικό του προφίλ.

1) Ορμές εκτός ελέγχου: Άρης-Δίας
2) Εγκλωβισμένη «σκοτεινή» ενέργεια: Κρόνος-Πλούτωνας
3) Χαμηλή αυτοεκτίμηση: Κρόνος-Αφροδίτη η Δήμητρα
4) Γνωσιακή διαστροφή: Ερμής-Ουρανός
5) Διαταραγμένο θηλυκό πρότυπο: Σελήνη-Ουρανός η Πλούτωνας
6) Ερωτικές φαντασιώσεις: Αφροδίτη-Ποσειδώνας

Ήρθε η ώρα λοιπόν...
Κυρίες και κύριοι... Σας παρουσιάζω ένα από τα μεγαλύτερα καθίκια όλων των εποχών... Το Μαρκ Ντιτρού!


Δολοφόνος, απαγωγέας, βιαστής αλλά και «προμηθευτής» υλικού σε δίκτυο παιδοφίλων, γεννήθηκε στις 6/11/56 (ώρα 7:30) στην πόλη Ixelles του Βελγίου.
Τα εγκλήματα του και ιδιαίτερα οι περιπτώσεις των εφήβων Julie και Melissa έκαναν το γύρο του κόσμου, γεμίζοντας οργή και φρίκη την παγκόσμια κοινότητα.

Στο ωροσκόπιο του είναι ενεργές όλες οι ήδη επισημασμένες παράμετροι που σχετίζονται με την παιδεραστία-και όχι μόνον. Ακόμη και ο μοναδικός τύπος όψεων που αρχικά φαίνεται να μην έχει (Κρόνος-Αφροδίτη η Δήμητρα) εκπληρώνεται τελικά μέσω της διευκολυνόμενης αντίθεσης που σχηματίζουν οι τρεις πλανήτες.
Ο τροπικός Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό, σύνοδο με τον αστρικό Κρόνο και τετράγωνο με τον αστρικό Πλούτωνα, δίνει μια άμεση εικόνα της «γνωσιακής διαταραχής» αλλά και της ενδεχόμενης σεξουαλικής προτίμησης του σε νεαρά άτομα, ενώ το τετράγωνο του Κρόνου με τον Πλούτωνα σε καίριες περιοχές (1ος και 10ος οίκος) επιβεβαιώνει τη «μαύρη» δυναμική των δύο πλανητών στην παιδεραστία.
Ωστόσο η εικόνα των οίκων που σχετίζονται με τη σεξουαλικότητα (5ος και 8ος) δείχνει αρχικά ...παραπλανητική.
Ο άδειος 8ος παραπέμπει στη Σελήνη, που βρίσκεται απέναντι στον Τοξότη σε τ-τετράγωνο με τον Άρη και το Δία, ενώ στον άξονα 5ου-11ου βρίσκονται ο Δίας, η Αφροδίτη και η Δήμητρα. Το τετράγωνο Σελήνης-Άρη παραπέμπει σε μια ανταγωνιστική σχέση με το θηλυκό αρχέτυπο αλλά αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει από gays μέχρι νευρωτικούς εραστές.
Η επαφή του αστρικού Ποσειδώνα με τις δύο ...κυρίες περιγράφει κυρίως ένα φαντασιακό πλαίσιο που μπορεί να λειτουργήσει είτε σε μια θετική, είτε σε μια αρνητική κατεύθυνση. Ξέρουμε ήδη βέβαια ότι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον αστρικό Ποσειδώνα ανήκει στο top 6 των sos όψεων
Η διευκόλυνση του Ουρανού στην αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητρας, αφήνει ουσιαστικές υπόνοιες για κάποια «περίεργα» γούστα, ενώ οι σύνοδοι Ουρανού-αστρικού Πλούτωνα και Πλούτωνα-αστρικού Δία μας προϊδεάζουν για κάτι too much, χωρίς ωστόσο να έχουμε ακόμη μια καθαρή εικόνα.
Το επόμενο «κλειδί» της ανωμαλίας του Ντιτρού είναι η αστρική Σελήνη που «πέφτει» πάνω στο τροπικό τετράγωνο Κρόνου-Πλούτωνα. Να λοιπόν και η όψη Σελήνης-Πλούτωνα...
Έτσι μια αρχικά «παιχνιδιάρα» Σελήνη μετατράπηκε σε φορέα ψυχοπαθολογικών τάσεων, εξηγώντας παράλληλα-όντας στο 2ο οίκο-γιατί ο Ντιτρού κέρδιζε τα προς το (ευ) ζην με ληστείες, κλοπές αυτοκινήτων και διακίνηση ναρκωτικών. Η πολυπραγμοσύνη του Τοξότη σε όλο της το μεγαλείο...
Από την άλλη πλευρά, όλοι γνωρίζουμε ότι βία χωρίς Άρη δεν νοείται. Και η συμβολή του Άρη στο μακάβριο σήριαλ της ζωής του Ντιτρού υπήρξε καταλυτική, όσο και εκείνη του Ουρανού. Εκτός από τις όψεις που σχηματίζουν, οι δύο πλανήτες «έχουν πιάσει τα πόστα», ο ένας σε αντίθεση με το Μεσουράνημα (ως αστρικός) και ο έτερος σε σύνοδο με το αστρικό Μεσουράνημα, ορίζοντας διακεκριμένες εντάσεις και βίαιες ανατροπές σε σχέση με τον 4ο και τον 9ο οίκο που φιλοξενούν τους δύο πλανήτες. Και είναι γεγονός ότι ο Ντιτρού πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο Κογκό, ενώ αργότερα έγινε συχνός επισκέπτης των φυλακών, μέχρι την καταδίκη του σε ισόβια το 2004.
Ο Ουρανός μάλιστα, έχει άμεση πρόσβαση και στον 5ο οίκο, εξ αιτίας των όψεων του με τη Δήμητρα και την Αφροδίτη. Ο Άρης όμως;
Κατ’ αρχάς η αντίθεση του Άρη με το Δία είναι μια ένδειξη για την αμετροεπή σεξουαλικότητα του και βέβαια σας θυμίζω ότι ο συγκεκριμένος τύπος όψεων φιγουράρει επίσης στη λίστα-sos των παιδεραστών.
Όμως εδώ έχουμε και κάτι επιπλέον. Τα νήματα που συνδέουν τη βία με τη σεξουαλικότητα διαγράφονται παραστατικά στην ίδιο-συναστριακή σχέση της Αφροδίτης και της Δήμητρας με τον Άρη, καθώς η αστρική αντίθεση τους πέφτει πάνω στην τροπική του θέση.
Έτσι, συνολικά, με τη σύνθεση τροπικών και αστρικών θέσεων, η αρχικά μάλλον «ανάλαφρη» βιτρίνα του 5ου και του 11ου οίκου αποκτά διαφορετικό περιεχόμενο.

Φυσικά σε όλα τα παραπάνω θα μπορούσε κάποιος να αντιτείνει η να συμπληρώσει και άλλες εκδοχές. Εκείνη όμως η οπτική που με «γαργαλάει» περισσότερο είναι η λεγόμενη καρμική. Αν και ...δεν έχω δίπλα μου το Δρ Χρήστο Παΐζη να με διαφωτίσει επαρκώς, δικαιούμαι να παρατηρήσω ότι στο Δραγωνικό ζωδιακό ο Ήλιος βρίσκεται στον 4ο γενέθλιο οίκο πάνω σχεδόν στον τροπικό Άρη. Κι αν δεν κάνω λάθος αυτό σημαίνει πως ο Ντιτρού έχει από περασμένες ενσαρκώσεις μια συσσωρευμένη εμπειρία οικογενειακής βίας.

Πηγές
Ιάτωρ, Διαδικτυακό ιατρικό περιοδικό (iator.gr)
Η Ιστορία της Παιδικής Ηλικίας (εκδόσεις Θυμάρι, επιμέλεια Λόιντ Ντεμόζ)
Facebook, Η λίστα των παιδοφίλων
Astrodata Bank

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved