Η λίμπιντο αυτών των ζωδίων αγγίζει το κόκκινο

Έχουν έντονο σεξαπίλ και φαίνεται...

Έμμα Ριζοπούλου
Η λίμπιντο αυτών των ζωδίων αγγίζει το κόκκινο

Παρά το ότι υπάρχουν πολύ όμορφες γυναίκες και άντρες γύρω μας, δεν μας κάνουν να κολλάμε άσχημα, ούτε μας κεντρίζουν το ερωτικό ενδιαφέρον, αντικειμενικά πάντα. Μπορεί να ντύνονται προκλητικά, να έχουν ύφος πονηρό, όμως δε διαθέτουν αυτό το «κάτι». Αυτά που θα σου αναφέρουμε έχουν έντονο σεξαπίλ, αυξημένη λίμπιντο ή -αν θες- σεξουαλικότητα και αυτόματα θα τραβήξουν όλη την προσοχή πάνω τους.

Διάβασε, παρακάτω, ποια ζώδια είναι προικισμένα από τη φύση με σεξουαλικότητα που πιάνει... οροφή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έχει από γεννησιμιού του ανεβασμένη λίμπιντο και τέτοιο αισθησιασμό που... ζαλίζει. Από αντοχή στο σεξ; Duracell… Και συνεχίζει, και συνεχίζει... Δεν είναι τυχαίο το ότι θεωρείται ο καλύτερος εραστής του ζωδιακού, αφού διαθέτει άφθονο χρόνο σε... ορεκτικά και κυρίως πιάτα για μέγιστη απόλαυση. Ό,τι σου βγάζει με τον που θα τον συναντήσεις, αυτό και θα πάρεις και σε γενναίες ποσότητες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Ταύρου και μπορεί να τον ρίξει από το βάθρο της πρώτης θέσης των ζωδίων με αυξημένη λίμπιντο, Αν το θέλει. Θεωρείται ο ακαταμάχητος, σέξι και μοιραίος και η αλήθεια είναι ότι τα επίπεδα σεξουαλικότητάς του είναι πολύ υψηλά. Ένα βλέμμα του είναι αρκετό για να σε στείλει. Θα σου προσφέρει μια αξέχαστη νύχτα. Το πρόβλημα είναι ότι φλερτάρει με τα άκρα, από το πολύ στο τίποτα, δηλαδή, κι αυτό του στερεί τον τίτλο.

ΛΕΩΝ

Ακτινοβολεί, ερωτοτροπεί και έχει μια αυτοπεποίθηση, που αυτόματα σε διεγείρει. Αυτή η δύναμη, η αγέρωχη στάση, σε συνδυασμό με το φλογερό ταμπεραμέντο, σκορπά ρίγη. Ξέρει, δε, ότι τραβά την προσοχή, χωρίς να καταβάλει κόπο και το χρησιμοποιεί μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Το σεξ πάντως μαζί του δεν είναι ποτέ βαρετό γιατί είναι απίστευτα δημιουργικός και εφευρετικότατος στην κρεβατοκάμαρα.

ΚΡΙΟΣ

Είναι, επίσης, ένα ζώδιο που γεννήθηκε με μπόλικη δόση σεξουαλικότητας και πάθους, που βγάζει σε κάθε του κίνηση. Ένας Κριός μπορεί να προκαλέσει σφοδρή συμπάθεια αλλά και αντιπάθεια, σίγουρα όμως απαρατήρητος δε θα περάσει ποτέ. Με το που θα εμφανιστεί σε ένα χώρο, όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω του, όχι γιατί θα κάνει ντόρο όπως ο φίλος του, Λέοντας, αλλά κανονική... «εισβολή». Το μόνο «μείον» του στο σεξ είναι η σύντομη διάρκεια, που όμως το καλύπτει με τη συχνότητα. Μία φορά ίσον καμία...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δεν κόβει την ανάσα στη θέα του, όμως το 'χει το σεξουαλικό και μάλιστα πολύ. Όταν πάρει σοβαρά την υπόθεση «ελκύω σαν μαγνήτης», τότε δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην στρέψει το βλέμμα του πάνω του και να μην κάνει πονηρές σκέψεις στο μυαλό του. Από την άλλη κι αυτός τροφοδοτεί τη φωτιά, που ανάβει, με το να παίζει, να πετάει υπονοούμενα, να δίνει τροφή για φαντασιώσεις. Είπαμε, αρκεί να το θέλει...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved