Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού θέλουν να κρατάνε τα ηνία

Δεν υπακούν σε εντολές, τις δίνουν

Έμμα Ριζοπούλου
Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού θέλουν να κρατάνε τα ηνία

Όταν μιλάμε για γνήσια αρσενικά, αναφερόμαστε σε άντρες με έντονη προσωπικότητα και δυναμικό χαρακτήρα. Μπορεί να επιβληθεί λεκτικά και πρακτικά, να δώσει εντολές και να αναλάβει και να κρατήσει τα ηνία, τόσο στην προσωπική, όσο και την επαγγελματική του ζωή. Επιπλέον, είναι πάντα πρόθυμος να διεκδικήσει και να υπερασπιστεί όποιον/α και ό,τι αγαπά. Πάμε να δούμε ποιοι άντρες του ζωδιακού έχουν αυτά τα στοιχεία;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι γεννημένος αρχηγός. Έχει έρθει στον κόσμο αυτό για να ηγείται. Θέλει να είναι ο πρώτος σε όλα. Φαντάσου τον σαν ένα στρατηγό πάνω στο άλογό του, να δίνει το σύνθημα για την μάχη. Εκείνος να καλπάζει μπροστά και οι άλλοι να τον ακολουθούν. Ο Κριός έχει ως κυβερνήτη του τον Άρη και εκείνος του δίνει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να είναι ένα Α αρσενικό. Είναι μαχητικός, έχει ενέργεια, πάθος, δύναμη, θάρρος και δεν φοβάται να λερώσει τα χέρια του. Είναι ο τύπος του άντρα που κάθε γυναίκα θα ένιωθε ασφαλής στο πλευρό του. Γιατί θα την προστάτευε και θα την φρόντιζε παράλληλα.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι σαν τον Σίμπα από το «Lion King». Είναι γεννημένος αρχηγός. Τον βλέπεις άλλωστε από μακριά. Έχει αυτό το αγέρωχο παράστημα, το υπερήφανο και το βλέμμα που σε καθηλώνει. Είναι ο ηγέτης, ο ήρωας. Προστατεύει όποιον/α και ό,τι αγαπάει και πάντα φροντίζει να παρέχει τα καλύτερα στα αγαπημένα του πρόσωπα. Και ο Λέοντας είναι δυνατός, θαρραλέος και δεν φοβάται να βγάλει νύχια όταν και όπου χρειαστεί. Περπατά εκείνος με καμάρι μπροστά και πρέπει οι άλλοι να τον ακολουθούν και να τον θαυμάζουν. Και καλά κάνουν γιατί μόνο αυτός μπορεί να αναλάβει τα ηνία και να τους καθοδηγήσει σωστά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν υπάρχει έναν άντρας που ξεχωρίζει από μακριά ως Α αρσενικό, αυτός είναι ο Σκορπιός. Επιβλητικός, λιγομίλητος, πρακτικός, εσωστρεφής, γεμάτος μυστήριο και ικανός για όλα. Είναι ο τύπος του άντρα που θα έκανε τα πάντα για όσους αγαπά και που δεν θα δίσταζε να φτάσει στα άκρα για εκείνους. Είναι αδίστακτος και μπορεί εύκολα να είναι ένας αρχηγός που και τον σεβασμό των άλλων θα έχει, αλλά και τον… φόβο τους. Ο Σκορπιός έχει ηγετικές τάσεις και ένα ένστικτο αλάνθαστο. Εύκολα μια γυναίκα θα ένιωθε ασφάλεια δίπλα του και φυσικά ως… ερωτικό ζώδιο, θα την έκανε να νιώθει και μεγάλη σεξουαλική ικανοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν μιλάμε για έναν Αιγόκερω, αναφερόμαστε σε έναν άντρα επιβλητικό, φιλόδοξο, σοφό και αποφασισμένο. Είναι ο τύπος του ανθρώπου που και θέλει να φτάσει ψηλά στην ζωή του και θα τα καταφέρει αργά ή γρήγορα. Μπορεί να διοικεί και να οργανώνει όπως λίγοι. Ακόμα και στην εξωτερική του εμφάνιση ο Αιγόκερως είναι αρκετά αρρενωπός. Κερδίζει τον σεβασμό που πρέπει να έχει κάθε αρχηγός μιας ομάδας και δε διστάζει να πάρει ακόμα και τις πιο σκληρές αποφάσεις. Μια γυναίκα, όταν επιλέγει έναν άντρα Αιγόκερω στο πλευρό της, επιλέγει έναν αρσενικό, που μπορεί και να την περιποιηθεί και να την προστατέψει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved