Οι δαχτυλοδεικτούμενοι του ζωδιακού

Μήπως είσαι κι εσύ ένας από αυτούς;

Άννα Ζαμάνη
Οι δαχτυλοδεικτούμενοι του ζωδιακού

Πώς θα το καταλάβεις; Μα είναι απλό... Μήπως γίνεσαι περισσότερο αντιπαθής παρά συμπαθής; Εισπάττεις δυσαρέσκεια ή κατηγορείσαι για πράγματα που ούτε καν έχουν περάσει από το μυαλό σου κι αναρωτιέσαι τι φταίει; Ε, τότε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια; Προφανώς ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί έχουν τη «μαγική» ικανότητα να «ερεθίζουν» τους γύρω τους, χωρίς όμως να είναι πραγματικά κακοί ή ανυπόφοροι. Είναι αρκετά περήφανοι και πεισματάρηδες, ακόμα και αυθόρμητοι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν κακές προθέσεις και δε θα τα βάλουν με κανέναν χωρίς λόγο και αιτία. Αλλά η δυναμική συμπεριφορά τους και η ορμή τους δημιουργεί συχνά αντιπάθειες.

ΛΕΩΝ

Μπορεί οι Λέοντες να βγάζουν προς τα έξω μια αλαζονική ή «ψωνισμένη» εικόνα, όμως κατά βάθος κρύβουν ένα… λούτρινο αρκουδάκι με χρυσή καρδιά. Είναι γενναιόδωροι, αλέγροι, φροντίζουν πολύ τους αγαπημένους τους, θέλουν να τους παρέχουν τα πάντα, αλλά πολλοί δε βλέπουν τίποτα άλλο πέρα από το σνομπισμό του, μια… ντίβα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως θεωρείται ένα από τα πλέον ψυχρά ζώδια. Κάποιοι νομίζουν ότι δεν έχει καν καρδιά. Τον χαρακτηρίζουν άκαμπτο και φοβιστικό. Ο Αιγόκερως μπορεί να δείχνει έτσι, αλλά δεν είναι. Απλά εμπνέει δέος, γιατί είναι συμπαγής, ευθύβολος, ανθεκτικός και προσπαθεί να κάνει αυτό που πιστεύει ότι είναι το σωστό, ανεξάρτητα από το αν δυσαρεστήσει κάποιον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μόνο που ενδιαφέρει πραγματικά έναν Σκορπιό είναι το να μπορεί να εμπιστευτεί κάποιον άλλον άνθρωπο γι’ αυτό και είναι παρατηρητικός, λιγομίλητος και δείχνει απόμακρος και μυστηριώδης. Ίσως αυτά τον κάνουν να φαίνεται σκληρός και αγέλαστος, όμως δεν είναι αλήθεια. Και χιούμορ έχει και θέλει να είναι αγαπητός.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα «Ψαράκια» έχουν πολύ υψηλά στάνταρ για τον εαυτό τους και μεγάλες προσδοκίες από τους άλλους. Ο τρόπος που λειτουργούν ή σκέφτονται είναι παρεξηγήσιμος για πολλούς, καθώς προκειμένου να ηρεμήσουν από το χάος που έχουν στο κεφάλι τους, συχνά νιώθουν ευάλωτα και απομονώνονται, γίνονται μυστικοπαθή και αποφεύγουν την έκθεση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved