Θες να τα ξαναβρείς με την Διδυμίνα; Mission not... impossible!

Έτσι θα την ξανακερδίσεις

Θες να τα ξαναβρείς με την Διδυμίνα; Mission not... impossible!

OΚ! Χωρίσατε και την θέλεις πίσω. Σε νιώθουμε! Λογικό να σε έχει «μαγέψει» με τον τρόπο της και να έχει μπει για τα καλά στην καρδιά σου. Μην απογοητεύεσαι! Όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει θέληση. Τρόπος για να ξανακερδίσεις μια γυναίκα Δίδυμο, υπάρχει κι εμείς θα σου τον αποκαλύψουμε!

Εύκολο δε θα είναι, να ξέρεις. Θα πρέπει να βάλεις όλη σου την τέχνη, την μαεστρία και την ενέργεια για να καταφέρεις να φέρεις πίσω τη συγκεκριμένη γυναίκα. Και πάλι, δεν είναι σίγουρο. Οπλίσου, λοιπόν, με δύναμη και υπομονή και ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές.

Οι Δίδυμοι, γενικά, δύσκολα κάνουν σχέση, αλλά αφοσιώονται σε αυτή. Έτσι και αποφασίσουν να φύγουν, τότε -κατά ένα μεγάλο ποσοστό- είναι τόσο σίγουροι για την επιλογή τους, που δεν θα σκεφτούν να γυρίσουν πίσω. Δεν είναι το ζώδιο που θα δώσει εύκολα δεύτερη ευκαιρία. Θα πάει γι΄ άλλα πιο ωραία πιο μεγάλα.

Τηλεφώνησέ της

Πρέπει, λοιπόν, εσύ να μπορέσεις να παίξεις το παιχνίδι της. Και εννοούμε τα mind games. Είναι ένα ζώδιο εγκεφαλικό και πολύ έξυπνο. Θα πρέπει να την ξεπεράσεις σε αυτό το κομμάτι. Και να θυμάσαι. Μην την πιέζεις. Είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις. Δώσε της χώρο και χρόνο. Τηλεφώνησέ της μια στο τόσο. Αν επικοινωνήσει εκείνη μαζί σου, τότε να είσαι εκεί για να της μιλήσεις. Μην την αγνοήσεις!

Ζηλεύει;

Υπάρχει βέβαια και το «χαρτί» της ζήλειας. Ναι, η Διδυμίνα ζηλεύει. Έτσι και καταλάβει ότι δεν είναι πια το αντικείμενο της προσοχής και της λατρείας σου, τότε θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει ξανά τον χαμένο θαυμασμό και την αγάπη σου. Αν συμβεί αυτό, ετοιμάσου για μια μεγάλη κουβέντα μεταξύ σας. Εάν όλα πάνε καλά και ξεκινήσετε να συζητάτε τα θέματά σας, να γνωρίζεις ότι έχεις ελπίδες επανασύνδεσης, διότι έχει ακόμα αισθήματα για σένα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved