Αυτά τα ζώδια θα σου κουνάγανε το δάχτυλο για την οικονομική σου διαχείριση

Θα ακούσεις τα εξ αμάξης αν για κάποιο λόγο πέσεις έξω οικονομικά

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια θα σου κουνάγανε το δάχτυλο για την οικονομική σου διαχείριση

Θα είναι οι πιο αυστηροί κριτές σου. Δεν θα σου χαριστούν. Αν έχεις κάνει κάποιο λάθος στην οικονομική σου διαχείριση, αν έχεις πέσει έξω και ειδικά αν βρεθείς στην ανάγκη τους και τους ζητήσεις δανεικά, τότε να ξέρεις ότι θα ακούσεις τα εξ αμάξης από αυτά τα ζώδια. Αλήθειες θα σου πουν βέβαια και θα σε φέρουν προ των ευθυνών σου είτε σου αρέσει είτε όχι. Τουλάχιστον εκτίμησε την ειλικρίνειά τους και την πρόθεσή τους να σε συνετίσουν και να σε συμβουλεύσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος γενικά κουνάει το δάχτυλο. Ακόμα και αν αναπνέεις λάθος. Νοιάζεται για σένα και δεν θέλει να σε βλέπει να καταστρέφεσαι. Θα σου τα χώσει άσχημα, θα σε φέρει προ των ευθυνών σου και ούτε λίγο ούτε πολύ, θα σε βάλει να απολογηθείς και να υποσχεθείς να αλλάξεις τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σου. Γενικά θα είναι ο πιο αυστηρός κριτής σου και αυτός που θα σε πονέσει μεν, θα σε συνετίσει δε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένας άνθρωπος τυπικός και οργανωτικός και τα λάθη δεν τα ανέχεται. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι έκανες κακή οικονομική διαχείριση και βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση. Θα σου τα ψάλει άσχημα, θα στα χώσει και θα προσπαθήσει να σε οργανώσει και να σε βοηθήσει να δεις τι έφταιξε και να το διορθώσεις. Δεν θα σου χαϊδέψει τα αφτιά και θα σου βάλει χέρι για να συνετιστείς και να μην ξανακάνεις τόσο μεγάλα λάθη.

ΤΑΥΡΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τους βάλαμε μαζί, γιατί αυτοί οι δυο είναι πάνω κάτω το ίδιο σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά τους. Είναι "σφιχτοί", κτητικοί και εμμονικοί με το χρήμα. Το λατρεύουν, ξέρουν πώς να το αξιοποιούν και δεν το σπαταλάνε άσκοπα. Είναι λογικό λοιπόν αν σε δουν να έχεις πάρει την κάτω βόλτα στα οικονομικά σου και να έχεις πέσει έξω, να σου βάλουν χέρι και να σε συνετίσουν. Θα ακούσεις πολλές σκληρές αλήθειες από το στόμα τους. Δεν θα λυπηθούν τα συναισθήματά σου, γιατί σκοπός τους είναι να πάρεις το μάθημά σου και να μην το ξανακάνεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved