Αυτά τα ζώδια πιστεύουν ότι μόνοι μας φτιάχνουμε την τύχη μας

Παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους και δεν περιμένουν τίποτα από το σύμπαν

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια πιστεύουν ότι μόνοι μας φτιάχνουμε την τύχη μας

Δεν είναι άνθρωποι που πιστεύουν στο γραφτό και στο πεπρωμένο. Ότι κάποιος άλλος δηλαδή έχει αποφασίσει για την δική τους τύχη. Το αντίθετο. Είναι πεπεισμένοι ότι την τύχη μας, την φτιάχνουμε μόνοι μας. Ότι διεκδικούμε όσα μας αξίζουν, προσπαθούμε, δουλεύουμε και στο τέλος πετυχαίνουμε όσα έχουμε βάλει στο μυαλό μας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι ο Αιγόκερως γενικά δεν πιστεύει στην τύχη. Πιστεύει στις ικανότητες, στο πείσμα, στην αφοσίωση στον στόχο και στην επιμονή. Και αυτά θεωρεί πως είναι τα στοιχεία που έχει κάποιος για να πετύχει όσα θέλει στη ζωή του. Ο Αιγόκερως δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια, ούτε το «ρίχνει» στο γραφτό και στο πεπρωμένο. Βγαίνει μπροστά και προσπαθεί να φτιάξει μόνος του την τύχη του. Το αν τα καταφέρνει καλά ή όχι, αυτό είναι άλλο θέμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταματήσει έναν Σκορπιό. Θα πετύχει αυτό που έχει βάλει στο μυαλό του πάση θυσία. Δεν κάνει πίσω, δεν σταματά να προσπαθεί και ξέρει πολύ καλά ότι την τύχη του, την φτιάχνει μόνος του. Κάνει τις κινήσεις που πρέπει, είναι μεθοδικός και επίμονος. Καμία μοίρα, γραφτό ή πεπρωμένο δεν είναι ικανά να αποτρέψουν έναν Σκορπιό από το να πετύχει τα σχέδιά του και τους στόχους του. «Τη μοίρα μου την φτιάχνω εγώ» θα σου πει. Και θεωρεί ότι εκείνος έχει τον τελευταίο λόγο για όλα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved