Τρία ζώδια που προσφέρουν, χωρίς να περιμένουν ανταλλάγματα

Προσφέρουν απλόχερα και δεν περιμένουν τίποτα

Έμμα Ριζοπούλου
Τρία ζώδια που προσφέρουν, χωρίς να περιμένουν ανταλλάγματα

Υπάρχουν κάποια ζώδια που προσφέρουν ανιδιοτελώς, χωρίς να περιμένουν ανταλλάγματα. Δεν είναι εγωιστές, ούτε αχάριστοι και δίνουν από την καλή τους την καρδιά. Μπορεί να είναι φίλοι ή εραστές ή -σε κάποιες περιπτώσεις- μπορεί να είναι και τελείως ξένοι, που, συγκινούνται, λόγω της κατάστασης που βρίσκονται.

Για πάμε να δούμε ποια είναι αυτά:

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως να χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο από τα άλλα δύο ζώδια, αλλά αν του τον δώσεις, θα χαρείς όλα αυτά που θα σου προσφέρει. Ο Ταύρος είναι ζώδιο της καλοπέρασης, οπότε προσπαθεί να δημιουργήσει το ίδιο κλίμα και στους υπόλοιπους για να νιώθει κι εκείνος όμορφα. Ένας Ταύρος είναι εκείνος που μπορεί να κεράσει ένα ολόκληρο τραπέζι κι ας υπάρχουν άτομα μέσα που δεν γνωρίζει. Όσο αναφορά στο συναίσθημα όμως, το κρατάει για τους καθαρά δικούς του ανθρώπους και δεν εμπιστεύεται εύκολα.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι από τα ζώδια που προσφέρουν με το ''καλησπέρα σας''. Είτε είσαι φίλος είτε σχέση είτε κάποιος που μόλις γνώρισε, συμπεριφέρεται σε όλους το ίδιο. Δίνει από καρδιάς και ποτέ δεν θα σκεφτεί ότι θα πρέπει να του το ανταποδώσεις, λόγω της μεγαλοπρέπειας και της γενναιοδωρίας του. Αν είσαι σε κοινή παρέα ή ακόμα κάποιος που απλά έτυχε να του πιάσει την συζήτηση και σε συμπάθησε ετοιμάσου να νιώσεις την ζεστασιά που έχει να σου προσφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς ξεχειλίζει από ανθρωπιά, κατανόηση και ενσυναίσθηση και θέλει πάντα να προσφέρει μια συναισθηματική ασφάλεια. Μπορεί απλά να σε δει στεναχωρημένο και να κάνει την κίνηση να σου προσφέρει έναν ώμο παρηγοριάς, χωρίς να σε ξέρει και με μεγάλη πιθανότητα να μην σε ξαναδεί ποτέ. Ενώ ο Ταύρος και ο Λέοντας είναι πιο υλιστές, προσφέρουν δηλαδή πιο πολύ υλικά πράγματα, ο Ιχθύς θα σου προσφέρει το ηθικό μπουστ και τη στήριξη που χρειάζεσαι για να ξαναπάρεις τα πάνω σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved