Θες να διώξεις το άγχος; Αυτόν τον κρύσταλλο να επιλέξεις

Θα σε ηρεμήσει

Άννα Ζαμάνη
Θες να διώξεις το άγχος; Αυτόν τον κρύσταλλο να επιλέξεις

Οι κρύσταλλοι είναι εξαιρετικά πνευματικά εργαλεία, που μας βοηθούν στο να βελτιώσουμε την ενέργεια μέσα μας και στον χώρο μας, ενώ μας προσφέρουν προστασία, εξέλιξη, ελευθερία και vibes ώστε να αποκτήσουμε αυτά που ποθούμε περισσότερο.

Αν είσαι άτομο που σκέπτεται συνέχεια και υπεραναλύει τα πάντα, αγχωτικό, που δε σταματά να ψάχνει, μέχρι να φτάσεις στη λύση του όποιου θέματος, κολλάς και τρελαίνεσαι, τότε ο Αμέθυστος είναι ο κρύσταλλος που σου ταιριάζει.

Είναι ο κρύσταλλος που, επίσης, αυξάνει την αυτοεκτίμησή σου, οπότε καλό θα ήταν να τον έχεις μαζί σου, πάνω σου ή να τον κρατάς, όταν κλονίζεται η αυτοπεποίθησή σου. Ο αμέθυστος, πέρα από την πνευματική δύναμη, μπορεί να φέρει ειρήνη και θεραπεία. Αν πονά ακόμα ένας πρόσφατος χωρισμός, θα στον ανακουφίσει.

Σημαντικό: Θα πρέπει να καθαρίζεις τον κρύσταλλο, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να τον τοποθετείς μέσα σε αλατισμένο νερό και να τον αφήνεις εκεί τουλάχιστον μία ώρα. Μετά τον ξεπλένεις καλά και τον σκουπίζεις με χαρτί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved