Οι γυναίκες του ζωδιακού που αφήνουν επίτηδες τον άντρα τους να «κερδίσει» σε έναν καβγά

Αφού το δικό τους θα περάσει στο τέλος, γιατί να τσακωθούν;

Άννα Ζαμάνη
Οι γυναίκες του ζωδιακού που αφήνουν επίτηδες τον άντρα τους να «κερδίσει» σε έναν καβγά

Τόσο απλά είναι τα πράγματα για εκείνες. Όταν βλέπουν ότι ένας καβγάς με τον άντρα τους αρχίζει και τραβάει αρκετά, ότι δεν βγάζουν άκρη και ότι δεν περνάει έτσι το δικό τους, αποφασίζουν να ακολουθήσουν ένα άλλου είδους τακτική. Και ποια είναι αυτή;

Μα φυσικά να ρίξουν τους τόνους, να σταματήσουν τον καβγά, να τον ηρεμήσουν, να ηρεμήσουν κι εκείνες και στο τέλος να κάνουν αυτό που είχαν εξαρχής στο μυαλό τους απλά με πιο έμεσους και πλάγιους τρόπους.

Για να στο πούμε πιο απλά, δεν τις ενδιαφέρει αν θα χάσουν τον καβγά γιατί πρώτον δεν έχουν τέτοιου είδους εγωισμό και γιατί δεύτερον ξέρουν ότι μπορεί να έχασαν την μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. Και στο τέλος χρησιμοποιώντας άλλα μέσα θα κερδίσουν τον πόλεμο και ο άντρας τους θα τους πει κι ευχαριστό.

Και ποια είναι τα δύο ζώδια που είναι μανούλες σε αυτή την τακτική; Μα ποια άλλα; Ο Ζυγός και ο Ιχθύς. Ο μεν Ζυγός αποφεύγει τους καβγάδες όπως ο διάολος το λιβάνι και καταφεύγει σε πιο πλάγια μέσα και ο Ιχθύς ακριβώς επειδή δεν αντέχει και δεν θέλει τις κατα μέτωπον επιθέσεις, προτιμά τις παρασκηνιακές κινήσεις που είναι και πιο αποτελεσματικές, αλλά φυσικά και πιο ανέμακτες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved