Τα ζώδια που μαθαίνουν από τα λάθη των παλιότερων σχέσεών τους και δεν τα επαναλαμβάνουν

Το πάθημα τους γίνεται μάθημα

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που μαθαίνουν από τα λάθη των παλιότερων σχέσεών τους και δεν τα επαναλαμβάνουν

Είναι αυτό που λέμε κάηκαν στο χυλό, φυσάνε και το γιαούρτι. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. Οι ερωτικές σχέσεις, όπως και όλες οι σχέσεις για να τα λέμε και όλα, δεν είναι εύκολες. Όσο περνούν τα χρόνια και μεγαλώνεις, αρχίζεις να αποκτάς εμπειρίες, να κάνεις λάθη και να παίρνεις διάφορα μαθήματα από αυτά.

Η διαφορά αυτών των ζωδίων σε σχέση με τα υπόλοιπα, είναι ότι τα συγκεκριμένα μαθαίνουν από τα λάθη τους και δεν τα επαναλαμβάνουν. Αρνούνται να ξαναπέσουν στην ίδια παγίδα και προσπαθούν να αποφύγουν με κάθε τρόπο τον πόνο που ένιωσαν στο παρελθόν. Δεν θέλουν να ξαναζήσουν δύσκολες και ψυχοφθόρες καταστάσεις και έτσι φροντίζουν οι επιλογές που κάνουν στο τώρα, να είναι διαφορετικές και πιο… ασφαλείς.

Η Παρθένος και ο Αιγόκερως μοιράζονται αυτό το χαρακτηριστικό. Είναι και οι δύο άτομα που αρνούνται να κάνουν λάθος. Πώς να στο πούμε... Το θεωρούν προσωπική αποτυχία αυτό το πράγμα. Είναι βαρύ πλήγμα για τον εγωισμό τους. Και οι δυο είναι τελειομανείς και θέλουν να βλέπουν τον εαυτό τους να εξελίσεται προς το καλύτερο και όχι να μένει στάσιμος και να πέφτει στις ίδιες λούμπες. Δεν θέλουν να τους πιάνει κανείς κορόιδο. Βέβαια για να τα λέμε και όλα, κι άλλα ζώδια δεν θέλουν να πιάνονται κορόιδο, ωστόσο αυτά τα δύο έχουν το μεγάλο αβαντάζ ότι είναι πιο ψυχρά συναισθηματικά και ότι μπορούν να βάλουν την καρδιά τους στον "πάγο" αν χρειαστεί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved