Ο πόνος κάνει αυτά τα ζώδια να γίνονται καλύτεροι άνθρωποι

Αυξάνει την ενσυναίσθησή τους

Άννα Ζαμάνη
Ο πόνος κάνει αυτά τα ζώδια να γίνονται καλύτεροι άνθρωποι

Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις δει ανθρώπους γύρω σου να περνούν δύσκολα και αυτά τα προβλήματα να αλλοιώνουν τον χαρακτήρα τους; Βλέπεις ότι γίνονται κακοί, ζηλιάρηδες, μίζεροι, απόμακροι και πολλές φορές ακριβώς επειδή νιώθουν αδικημένοι από τη ζωή, τον θεό και το σύμπαν να έχουν ξεσπάσματα και να εύχονται να περάσουν κι άλλοι άνθρωποι αυτά που περνούν εκείνοι. Να μην είναι ευτυχισμένοι για πάντα και να καταλάβουν τον πόνο τους και το πόσο δύσκολα περνούν εκείνοι… Αυτές σαφώς και δεν είναι σωστές συμπεριφορές. Το αντίθετο, είναι άσχημες και κυρίως κακές για τους ίδιους τους πρωταγωνιστές και όχι για τους γύρω τους.

Ωστόσο υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις στον κανόνα. Υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι που παρότι έχουν περάσει δύσκολα, δεν λυγίζουν. Δεν το βάζουν κάτω, δεν μιζεριάζουν και δεν βγάζουν κακία σε κανέναν. Το αντίθετο θα λέγαμε. «Βγαίνουν» από όλο αυτό έχοντας μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και θέληση για να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους να μην περάσουν όσα πέρασαν εκείνοι. Ή να τους βοηθήσουν ώστε να απαλύνουν τον πόνο τους. Τους καταλαβαίνουν, τους νιώθουν. Δεν είναι σκληροί ή άδικοι.

Να ξέρεις ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτοί οι άνθρωποι ανήκουν στα ζώδια του Ζυγού και του Ιχθύ. Ή έχουν ωροσκόπο ή Σελήνη στα ζώδια αυτά. Ο Ζυγός είναι ένας άνθρωπος που πάντα βλέπει και τις δύο πλευρές ενός νομίσματος και μπορεί άνετα να μπει στα παπούτσια του άλλου. Καταλαβαίνει, συμμερίζεται και συμπονά τους γύρω του γιατί δεν «τυφλώνεται». Ο Ιχθύς από την άλλη είναι το ζώδιο με την μεγαλύτερη ενσυναίσθηση. Κανένας σαν εκείνον. Αυτή είναι η αλήθεια. Ό,τι και να συμβαίνει σε εκείνον, θα τρέξει να βοηθήσει και να σταθεί σε όποιον/α το έχει ανάγκη, χωρίς δεύτερη σκέψη.

*Η φωτογραφία είναι προϊόν AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved