Από εχθροί... lovers; Με αυτά τα ζώδια είναι πιθανό να συμβεί

Από το "ρινγκ" στο... κρεβάτι

Σοφία Ανδρικοπούλου
Από εχθροί... lovers; Με αυτά τα ζώδια είναι πιθανό να συμβεί

Αυτά τα ζώδια, έχουν το χάρισμα να μετατρέπουν τους εχθρούς τους (όσους τα κοντράρουν και καυγαδίζουν μαζί τους), σε εραστές!

Ιχθύς

Το καλό με τον Ιχθύ, είναι ότι ξέρει να ελίσσεται ακόμα και στους καυγάδες του. Το κακό είναι ότι μπορεί να σε αφήσει περισσότερο μπερδεμένο, από ότι ξεκίνησες. Επειδή όμως έχει μια κάποια γοητεία, ο Ιχθύς στο τέλος, κάνει τους εχθρούς του φίλους και γιατί όχι κι εραστές. Τα κακά νέα είναι ότι, παρόλη την αρχική χημεία, δεν τους εμπιστεύεται και στην πορεία, τους αφήνει… Τρέχα βγάλε άκρη.

Δίδυμος

Μοιάζει πολύ με τον Ιχθύ σε ένα πράγμα: ξέρει τι να πει και πότε να το πει. Το μυαλό του και η αίσθηση που δίνει (ότι είναι άπιαστος), τραβούν πολλούς και πολλές, να τον βλέπουν ερωτικά, ακόμα κι αν ξεκίνησαν από λάθος βάση (τον καυγά ή την διαφωνία). Εν τέλει, ο Δίδυμος –που είναι κι ερωτιάρης- δεν βγαίνει χαμένος, αλλά πιθανότατα, να σε γοητεύσει, να σε κρεβατώσει και να σε αφήσει ρέστο!

Ζυγός

Είναι αδύνατον να κρατήσεις μούτρα και κακία, σε Ζυγό. Μετά από λίγο, θα σε πιάσουν οι τύψεις και ο Ζυγός από τα μούτρα. Γιατί αν καυγαδίζεις γερά, ο Ζυγός ερεθίζεται, όσο και απωθείται: δεν έχει λογική, αλλά έχει. Τον γοητεύει η δύναμη, τον απωθεί η ωμότητα και η χυδαιότητα. Και πολύ καλά διάβασες, μια χαρά «ανάβει και κορώνει», ο Ζυγός. Φυσικά και θα στην πέσει, φυσικότατα και θα πέσεις!

Bonus: Κριός

Θα ξεμαλλιαστεί και θα κάνει τα πάντα για να δει τον άλλο να φτύνει το γάλα της μαμάκας του. Έλα όμως που η δύναμη του και το τσαγανό του, πιάνουν πολλά πουλάκια κι έτσι μην απορήσεις αν δεις τον Κριό να τον κυνηγούν και να τον θέλουν, αυτοί που πρώτα τον σκυλοβρίζανε!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved