Οι γυναίκες του ζωδιακού που σιχαίνονται τους άντρες «κότες»

Θέλουν έναν πολύ δυναμικό άντρα δίπλα τους

Σοφία Ανδρικοπούλου
Οι γυναίκες του ζωδιακού που σιχαίνονται τους άντρες «κότες»

Δεν σημαίνει ότι θα τα πάνε απαραίτητα καλά μαζί του, απλώς ότι η ίδια η φύση τους, τους το επιβάλει να τους θέλουν και να τους ελκύουν σε κάποια φάση της ζωής τους. Σημείωσε ότι μπορεί να καταλήξουν (μαγική λέξη το «καταλήξουν») με ήρεμο άντρα, αλλά το πρώτο τους ένστικτο, είναι να αναζητήσουν, δυναμικό σύντροφο.

Γυναίκα Κριός

Αχ! Αν δεν περάσει φάση στην ζωή της που να μπλέκει με κακά παιδιά και σκληρούς άντρες, η γυναίκα Κριός, δεν έχει κάνει τον κύκλο της σωστά! Δεν αντέχει τους άντρες νια-νια και προπαντός, βαριέται γρήγορα με τους άντρες που τους κάνει ότι θέλει. Προτιμάει να τρώει και ένα «όχι» πού και πού. Θα νευριάσει; ΝΑΙ! Θα θυμώσει; ΝΑΙ! Αλλά τουλάχιστον, δεν θα βαρεθεί!

Γυναίκα Σκορπιός

Μην απορείς: Έχει πατερούλη τον Άρη και μπαμπά τον Πλούτωνα. Βία και αίμα, μπαρούτι κι εξουσία, ελκύουν αυτήν την γυναίκα. Αν βέβαια την ρωτήσεις, να σου απαντήσει ότι θέλει ήρεμα πράγματα. Ισχύει: δεν θέλει τον ωραίο καυγατζή που θέλει η Κριαρίνα, αλλά τον άντρα που έχει θάρρος και κότσια και γερό στομάχι, κι ας είναι χαμηλών τόνων. Ας κρατάει την δύναμη του χαμηλόφωνα, αλλά οφείλει να έχει! Αλλιώς, θα φάει σουτ.

Γυναίκα Αιγόκερως

Τον θέλει τον άντρα όπως η Σκορπίνα περίπου: δυνατό, αλλά όχι με κραυγαλέο τρόπο. Θέλει να μπορεί να στηρίζεται πάνω του κι αυτό προϋποθέτει ότι δεν θα είναι κότα, αλλά απεναντίας, θα έχει δυνατή θέληση και γερή καρδιά. Γιατί η γυναίκα Αιγόκερως, θέλει να αφεθεί λιγάκι και να μεταφέρει και λίγο από το φορτίο της σε εκείνον. Άντε να δω που θα βρει τέτοιο άντρα…

Bonus Γυναίκα Λέων

Η γυναίκα Λέων, θέλει ο άντρας της να είναι άρχοντας, βασιλιάς, και να φαίνεται. Να το δείχνει με την συμπεριφορά του. Δεν αντέχει του δειλούς, όσους φοβούνται, όσους δεν δείχνουν χαρακτήρα εκεί που πρέπει και δεν πατάνε πόδι, όπως πρέπει. Έχει στο μυαλό της ένα πολύ συγκεκριμένο τύπο άντρα: εκείνον που θα χαίρεται να τον έχει στο πλάι της και θα χαίρεται κι εκείνος για την γυναίκα που τον λατρεύει!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved