Θες να τα ξαναβρείς με την Ταυρίνα: Mission not... impossible!

Έτσι θα την ξανακερδίσεις

Έμμα Ριζοπούλου
Θες να τα ξαναβρείς με την Ταυρίνα: Mission not... impossible!

Ok! Χωρίσατε και την θέλεις πίσω. Σε νιώθουμε! Λογικό να σε έχει «μαγέψει» με τον τρόπο της και να έχει μπει για τα καλά στην καρδιά σου. Μην απογοητεύεσαι! Όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει θέληση. Τρόπος για να ξανακερδίσεις μια γυναίκα Ταύρο υπάρχει κι εμείς θα σου τον αποκαλύψουμε!

Η γυναίκα αυτή είναι συναισθηματική, οπότε ετοιμάσου να τα ζήσεις όλα. Έντονους καβγάδες, κλάμα, γέλιο και πολύ... πολύ συναίσθημα. Το συγκεκριμένο ζώδιο αγαπά με όλο του το είναι. Εάν ήταν εκείνη που αποφάσισε να χωρίσετε, τότε αυτό σημαίνει ότι ήσουν... απογοήτευση. Για να την ξανακερδίσεις, θα πρέπει να της ανοίξεις την καρδιά σου.

Δείξε πόσο την εκτιμούσες

Ανάλογα με την αιτία του χωρισμού σας, θα πρέπει να της απαριθμήσεις όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που έκαναν την σχέση σας ξεχωριστή. Δείξε της πόσο εκτιμούσες αυτό που είχατε. Εξήγησέ της με απλά λόγια το πόσο την έχεις ανάγκη στην ζωή σου και το πόσο μπορείς να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να συνεισφέρεις σε αυτή τη σχέση.

Αποδείξεις

Μπορεί να σε θέλει πίσω, αλλά αν δεν καταφέρεις να της αποδείξεις ότι αξίζει να το ξαναπροσπαθήσετε, τότε δεν έχεις καμία τύχη. Δώσε της παραδείγματα στα οποία θα της αναλύεις το πόσο μπορείς να καλυτερεύσεις την σχέση σας. Πχ, ότι θα προσπαθήσεις να προσαρμόσεις το πρόγραμμά σου, έτσι ώστε να περνάτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί. Αν εκείνη αρχίσει να σου αναφέρει τα λάθη που έχεις κάνει, μην τσακωθείς μαζί της, προσπαθώντας να υπερασπίσεις τον εαυτό σου. Απλά άκουσέ την...

Βγάλε ρομαντισμό

Αν θες να την ηρεμήσεις λίγο, δείξε της ότι μπορείς να είσαι και ρομαντικός αλλά και παθιασμένος. Ακριβώς έτσι όπως ήσασταν στην αρχή της σχέσης σας. Υπενθύμισέ της όλες τις καλές στιγμές που ζήσατε μαζί. Η Ταυρίνα θέλει να είναι σε σχέση γιατί έχει ανάγκη την αγάπη και την τρυφερότητα. Ακόμα και αν είναι εκείνη που σε χώρισε, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ευτυχισμένη μόνη της. Σίγουρα μπορεί να προχωρήσει, αλλά για να κάνει κάτι σοβαρό με κάποιον άλλον θα της πάρει χρόνο. Αν φροντίσεις να της αποδείξεις ότι αξίζει να το ξαναπροσπαθήσετε, τότε έχεις πιθανότητες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved