Να γιατί οι άντρες φοβούνται την γυναίκα Κριό και κάνουν ένα βήμα πίσω

Αν είσαι Κριαρίνα, αν έχεις ωροσκόπο Κριό, Αφροδίτη (τολμώ να πω και Σελήνη), τότε αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις γιατί οι άντρες κάνουν ένα βήμα πίσω όταν σε γνωρίζουν (ή παίρνουν κι επιθετικά-αμυντική στάση!)

Σοφία Ανδρικοπούλου
Να γιατί οι άντρες φοβούνται την γυναίκα Κριό και κάνουν ένα βήμα πίσω

Το θέμα είναι απλό! Σε φοβούνται για 4 λόγους!

  • Τολμάς να πεις την αλήθεια σου, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες. Κι αν πετύχεις άντρα «σκληρό», θα του κακοφανεί πολύ. Αν γνωρίσεις εγκεφαλικό τύπο, θα τον ξαφνιάσεις κι αν συναντήσεις άντρα με πιο χαλαρή διάθεση, θα τον τρομάξεις.
  • Παίρνεις πρωτοβουλίες, χωρίς να ρωτάς και χωρίς να ζητάς άδεια! Θεωρείς αυτονόητο θα κάνεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου! Σαν δεν ντρέπεσαι! Δεν σέβεσαι το αρσενικό δίπλα σου που περιμένει να σου δώσει οδηγίες; Όχιιιιιιι;;;; Λιποθυμώ και που το σκέφτομαι!
  • Δεν ανέχεσαι μπούρδες (ευγενικά το είπα), από Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Ν ! ! ! Αυτό να δεις τι τρόμο προκαλεί! Την πρώτη λαλακία, άντε και την ξεπερνάς ως αστοχία, την δεύτερη την αποκρούεις, αλλά από εκεί και μετά, ξεκινάει ΠΟΛΕΜΟΣ! Τον οποίο και σκοπεύεις να κερδίσεις, έστω κι αν χάσεις μερικές μάχες (απλώς, πεισμώνεις περισσότερο!)
  • Τέλος, σε φοβούνται επειδή ξέρεις να τα παίζεις όλα για όλα, χωρίς φόβο και ακόμα κι αν χάσεις, θα προχωρήσεις, σαν να μην συνέβη τίποτα! Είσαι γερή παίχτρια και πιστεύω ότι σε σέβονται και σε φοβούνται ταυτόχρονα!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved