Ταύρος: Οι καλές και οι στραβές πλευρές του

Οι καλύτερες και οι χειρότερες πτυχές του χαρακτήρα του  

Άννα Ζαμάνη
Ταύρος: Οι καλές και οι στραβές πλευρές του

Όταν τα πρώτα μέλια τελειώσουν, σε μια σχέση, ως γνωστόν, μένει η αγάπη, ο σεβασμός, η εκτίμηση, πάνω στα οποία θα χτιστεί ένας δεσμός ανάμεσα σε δύο άτομα, που θα αξίζει και θα αντέξει στο χρόνο. Ωστόσο, η ζωή μας διδάσκει ότι κανείς άνθρωπος δεν είναι τέλειος και χρειάζεται συμβιβαστικό πνεύμα για να ανεχτείς και τα στραβά του άλλου ατόμου. Γιατί, σίγουρα θα το λατρεύουμε για κάτι, κάτι άλλο όμως θα μας σπάει τα νεύρα.

Διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι καλύτερες και ποιες οι χειρότερες πτυχές του χαρακτήρα του καλού σου, αν ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου:

Τον λατρεύεις

Όταν αγαπάς έναν Ταύρο, θα σου ανταποδώσει την αγάπη σου εις διπλούν. Είναι πολύ υπομονετικοί, καλόκαρδοι και αποφασιστικοί. Θα κάνουν το σπίτι σου ένα ζεστό, αισθησιακό ναό, οπότε το να μείνεις στο σπίτι μαζί τους είναι πάντα η καλύτερη επιλογή.

Τον μισείς

Οι Ταύροι μερικές φορές γίνονται εντελώς εγωπαθείς και άπληστοι και μπορεί να το παρακάνουν με την ξεκούραση και την χαλάρωση. Κανένας δεν είναι τόσο πεισματάρης, όσο οι Ταύροι και τις περισσότερες φορές είναι ανυποχώρητοι. Όταν τον ερωτευτείς, λοιπόν, να είσαι προετοιμασμένη να κάνεις ένα σωρό παραχωρήσεις για να τον ικανοποιήσεις.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved