Τα πιο εύθικτα ζώδια που δεν αντέχουν να ακούν κακή κουβέντα για το άτομό τους

Σου μιλάμε από προσωπική πείρα

Άννα Ζαμάνη
Τα πιο εύθικτα ζώδια που δεν αντέχουν να ακούν κακή κουβέντα για το άτομό τους

Ναι, ναι από προσωπική πείρα! Και συγκεκριμένα από όλα όσα έχουμε διαβάσει στα σχόλια στα social media μας όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε και αρκετά παλιοί βλέπεις και μια παραπάνω εμπειρία την έχουμε, τι να κάνουμε τώρα (χαχαχα). Το θέμα λοιπόν με τα ζώδια που θίγονται πάρα πολύ εύκολα αν πεις κάτι κακό για το άτομό τους, είναι το εξής:

Θα περίμενες σίγουρα -με βάση τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του καθενός- να σου πούμε ότι αυτοί που θίγονται περισσότερο είναι ο Λέοντας, ο Κριός, ο Ταύρος, ο Αιγόκερως ή ο Σκορπιός. Αμ δε...

Και εδώ είναι που έρχεται η μεγάλη έκπληξη που μας σκάνε τα... "ευαίσθητα" ζώδια. Έχουμε και λέμε... Τα ζώδια από τα οποία λαμβάνουμε τα περισσότερα παράπονα για αυτά που γράφουμε για το άτομό τους, είναι με διαφορά οι Ιχθύς, οι Ζυγοί και οι Τοξότες.

Ναι, ναι καλά διάβασες! Τα ευαίσθητα Ψάρια αν γράψεις κάτι με το οποίο δεν συμφωνούν, γίνονται καρχαρίες κανονικοί στα σχόλια! Έτοιμοι να κατασπαράξουν όποιον τόλμησε να πει κάτι για το ζώδιό τους. Ο πάντα ευγενικός Ζυγός, σου ζητάει τον λόγο (μας έχουν σχολιάσει δεκάδες φορές ότι ο Ζυγός δεν είναι σχεσάκιας. Ναι, ooooook!), ενώ και ο Τοξότης που συνήθως δεν δίνει σημασία και είναι στον κόσμο του, ξαφνικά κάνει χαμό.

*Η φωτογραφία είναι προϊόν AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved