Θες να τα ξαναβρείς με την Κριαρίνα: Mission not... impossible!

Έτσι θα την ξανακερδίσεις

Άννα Ζαμάνη
Θες να τα ξαναβρείς με την Κριαρίνα: Mission not... impossible!

Ok! Χωρίσατε και την θέλεις πίσω. Σε νιώθουμε! Λογικό να σε έχει «μαγέψει» με τον τρόπο της και να έχει μπει για τα καλά στην καρδιά σου. Μην απογοητεύεσαι! Όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει θέληση. Τρόπος για να ξανακερδίσεις μια γυναίκα Κριό υπάρχει κι εμείς θα σου τον αποκαλύψουμε!

Αυτό που θα πρέπει να ξέρεις είναι ότι οι Κριοί γενικά είναι «σκληρά καρύδια». Για να έχεις τύχη απέναντί τους και να τους ξανακερδίσεις, θα πρέπει να πατάς στη γη και να έχεις αυτοπεποίθηση. Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, που σημαίνει ότι έχει εκρηκτικό χαρακτήρα και είναι θερμοκέφαλος. Παρ' όλα αυτά, κατά την διάρκεια ενός χωρισμού, αυτό το ζώδιο, τείνει να αποφεύγει τους καβγάδες γιατί δε θέλει να νιώθει ενοχές.

Δύναμη

Μην ενδώσεις στην πρώην σου, Κριό. Ακόμα και αν σου λείπει και ανυπομονείς να είσαι ξανά μαζί της, κράτα χαρακτήρα γιατί λειτουργεί και λίγο αντιδραστικά. Πρέπει να είσαι δυνατός και να εμμένεις στην απόφασή σου. Να πιστεύεις στα λόγια σου και στις πράξεις σου. Δε θα σε σεβαστεί, αν εσύ αλλάξεις γρήγορα γνώμη. Προσπάθησε, απλά, να της εξηγήσεις τις σκέψεις σου με ηρεμία. Δώσε της χώρο να χαλαρώσει και να δει τα πράγματα και από την δική σου ματιά.

Πάθος

Αν θέλεις πίσω την Κριαρίνα, κάνε επίκληση στο πάθος της. Η πρώην σου δεν είναι αγαπησιάρα. Της αρέσει το έντονο πάθος και το σεξ γιατί την κάνει να νιώθει ζωντανή. Γιατί να τσακωθείς, αν μετά δεν τα ξαναβρείς; Το να της δείξεις ότι υπάρχει ακόμα αγάπη στην σχέση σας, είναι σαν να ετοιμάζεις το σκηνικό για μια «καυτή» επανασύνδεση.

Ακολούθα τον αρχηγό

Η Κριαρίνα δεν απολαμβάνει μόνο τις διαφωνίες και τις αστείες συζητήσεις, της αρέσει και να «ηγείται της αγέλης». Αν θέλεις να είσαι στο ίδιο μήκος κύματος μαζί της, τότε θα πρέπει να θέλεις κι εσύ τα ίδια πράγματα. Μην τσακώνεσαι χωρίς λόγο για το πού θα πάτε. Άφησέ την να το οργανώσει εκείνη. Μην διαφωνείς μαζί της για την πολιτική, την θρησκεία ή τα εργασιακά θέματα. Η Κριαρίνα θέλει μεν να ακούει την γνώμη των άλλων, ωστόσο δεν θα επιτρέψει να της αλλάξουν την αντίληψη ή να την κατευθύνουν.

Με το να της δείξεις ότι είσαι αφοσιωμένος στην σχέση σας, αλλά δεν θα γίνεις όμως και χαλάκι να σε πατήσει, ανεβαίνεις στα μάτια της. Ευτυχώς για σένα, ένας από τους πιο σίγουρους τρόπους για να την κερδίσεις πίσω είναι κυρίως να κερδίσει τον σεβασμό της. Μετά έρχονται και όλα τα υπόλοιπα. Πάθος, αγάπη και μια δεύτερη ευκαιρία.

*Η φωτογραφία είναι φτιαγμένη με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved