Πόσο διαφορετικοί είναι τελικά ο Κριός και ο Ταύρος στον έρωτα;

Πώς αγαπάει ένας Κριός, και πώς ένας Ταύρος; Τι ομοιότητες και τι διαφορές έχουν στην προσέγγιση τους και στις εκφράσεις τους;

Σοφία Ανδρικοπούλου
Πόσο διαφορετικοί είναι τελικά ο Κριός και ο Ταύρος στον έρωτα;

Αν είσαι Κριός ή Ταύρος, αν έχεις ωροσκόπο, Αφροδίτη στον Ταύρο (για τις γυναίκες), ή Άρη στον Κριό (για τους άντρες), συνέχισε να διαβάζεις!

Ο Κριός:

  • Είναι κυνηγός στον έρωτα, πάει και τελείωσε. Θα σε κοιτάξει, κι αν του/της αρέσεις, θα το επεξεργαστεί ΑΜΕΣΩΣ αυτό που νιώθει για εσένα.
  • Ο Κριός, δεν κρατάει πισινές: αποφάσισε ότι του αρέσεις; Θα πέσει με τα μούτρα και δεν θα περιμένει να ωριμάσει το θέμα. Να περιμένει τι; Να αναστηθούν οι νεκροί; Μπαμ, μπαμ, λέμε!
  • Αγαπάει με πολύ πάθος κι ένταση. Αυτό, φοβίζει μερικούς, άλλους τους ενθουσιάζει κι άλλοι ανταποδίδουν στα ίσα. Φωτιά που καίει ο έρωτας του κι ό,τι μείνει όρθιο μετά, έμεινε!
  • Θυμώνει, μαλώνει, ξεσπάει, ξεπερνάει και όλα ένα παιχνίδι είναι, που θα το παίξετε χιλιάδες φορές! Αντέχεις; Να θυμάσαι κάτι, πριν βιαστείς να μου πεις ότι δεν αντέχεις τέτοιο ταπεραμέντο: ο Κριός θυμώνει, φουντώνει και 10 λεπτά μετά, όλα είναι συγχωρεμένα και έρχεται να σε αγκαλιάσει και να αγαπηθείτε!
  • Στο ξεκαθαρίζω, είναι ανταγωνιστικός. Βρε, άκου που σου μιλάω: είναι σαν παιδί, σκασμένα ανταγωνιστικός, ακόμα και στον έρωτα! Πρέπει να είναι ο καλύτερος σε όλα και να έχει τον τελευταίο λόγο!

Ο Ταύρος:

  • Θα σε δει, θα του/της αρέσεις και μετά θα περιμένει υπομονετικά, να δει τι θα πεις, πως θα φερθείς και ναι, θα σε βαθμολογεί καθόλη την διάρκεια αυτής της αλληλεπίδρασης.
  • Αν του/της αρέσεις, υπάρχει θέμα. Θέμα εμπιστοσύνης. Ο Ταύρος δεν ανοίγει όλα του τα χαρτιά, αλλά ακόμα κι αν το κάνει, θέλει να νιώσει ότι σε εμπιστεύεται πριν κάνει οποιαδήποτε κίνηση
  • Σε αντίθεση με τον Κριό, ο Ταύρος δεν βγάζει πάθος κι ένταση στην αρχή. Μην σου πω, ούτε καν στην μέση. Πάθος κι αγάπη και δέσιμο, θα ανθίσουν, ΑΦΟΥ σε γνωρίσει καλά και σε εμπιστευτεί!
  • Θυμώνει, φουντώνει, φορτώνει, ξεσπάει και…. κρατάει μανιάτικα. Πρόσεξε, γιατί ο Ταύρος, σε αντίθεση με τον Κριό, κρατάει μανιάτικα μέσα στην σχέση! Θέλει πολύ καλόπιασμα μετά για να τα βρείτε! (και φαγητό)
  • Δεν είναι ανταγωνιστικός (σε αντίθεση με τον Κριό, πάλι που είναι), αλλά λειτουργεί, ακριβώς ανάποδα: αν πας να τον ανταγωνιστείς, θα το πάρει σοβαρά και δεν θα το δει σαν παιχνίδι. Θα στραβώσει και μπορεί και να ξενερώσει! Πρόσεχε!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved