Αυτά τα ζώδια θέλουν, αλλά και δεν… θέλουν να ερωτευτούν

Κάτι τα φοβίζει, ή κάτι τα κρατάει πίσω

Σοφία Ανδρικοπούλου
Αυτά τα ζώδια θέλουν, αλλά και δεν… θέλουν να ερωτευτούν

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι αυτά τα 4 ζώδια, πριν τα διαβάσεις παρακάτω;

Αιγόκερως

Αχ, εδώ μιλάμε για περιπτωσάρα! Ο Αιγόκερως αν τον ρωτούσες, θα σου έλεγε ότι θα ήθελε πολύ να είναι ερωτευμένος όλη την ώρα, αλλά…δεν προλαβαίνει μεν, και φοβάται δε! Θα μου πεις τι σημαίνει δεν προλαβαίνει; Σημαίνει ότι δίνει προτεραιότητα σε ένα σκασμό άλλα πράγματα, κι όχι στην καρδιά του. Και δεύτερον, το έχουμε ξαναπεί, ΦΟΒΑΤΑΙ να εκθέσει την καρδιά του και να δείξει τα συναισθήματα του, μην τυχόν και πληγωθεί!

Παρθένος

Ε, όταν το μυαλό παίρνει στροφές πολλές, αυτό συμβαίνει καμιά φορά: το σκέφτεται από δω, το σκέφτεται από εκεί, η Παρθένος και στο τέλος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν τρέχει λόγος να εμπιστευτεί, αν δεν έχει όοοοοοολη την λίστα των αποδείξεων ότι αξίζει να αφεθεί, συμπληρωμένη! Κάπως έτσι, η Παρθένος κουράζεται από το όλο θέμα του έρωτα και δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει ένα βήμα πίσω, αντί να κάνει ένα βήμα μπροστά!

Δίδυμοι

Θα μπορούσα να κοτσάρω δίπλα στον Δίδυμο και τον Υδροχόο και δίκιο θα είχα. Και οι δυο σκέφτονται ότι περισσότερο τους αρέσει η περίοδος του φλερτ, παρά το να βρίσκονται μέσα σε μια σχέση, γιατί το έχουν δει και το έχουν ξαναδεί το έργο: ο/η άλλος/η, αλλάζει όταν βρίσκεται μέσα στην σχέση και κάπου η ρουτίνα και η καθημερινότητα, σκοτώνουν την μαγεία που είχαν βιώσει στην αρχή. Οπότε το σκέφτονται και λένε «καλά δεν είμαι μοναχός/ή μου; Γιατί να το προχωρήσω το θέμα; Δουλειά πολλή έχει και λίγη ευχαρίστηση!»

Τοξότης

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι ευθύς αμέσως: ο Τοξότης όταν μπει σε σχέση, μπαίνει και είναι πεπεισμένος ότι θα την κάνει να δουλέψει, γιατί θέλει να περάσει όμορφα, να έχει μια ευτυχισμένη πορεία. Αλλιώς, δεν κάνει σχέση. Κι εκεί έρχεται και κολλάει το όλο θέμα με τον Τοξότη. Δεν θα κάνει σχέση εύκολα, όχι γιατί φοβάται μην χάσει την ελευθερία του, όπως μας αρέσει να λέμε, αλλά γιατί μπορεί να χάσει την ησυχία του. Άλλο πράγμα σκέφτεται ο Τοξότης. Το να απωλέσει την ελευθερία των κινήσεων του, δηλαδή, να του εμποδίσεις να κάνει, ότι του φέρνει ευτυχία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved