Αυτά τα ζώδια ερωτεύονται εύκολα, αλλά αγαπούν δύσκολα

Χτυπάει η καρδούλα τους γρήγορα, όμως για να γίνει ο έρωτας-αγάπη, αυτά τα ζώδια, θέλουν χρόνο και τρόπο!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Αυτά τα ζώδια ερωτεύονται εύκολα, αλλά αγαπούν δύσκολα

Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, ή αν έχεις Αφροδίτη (αν είσαι γυναίκα) ή Άρη (αν είσαι άντρας), συνέχισε να διαβάζεις και θα παραδεχτείς ότι κάπως έτσι είναι τα πράγματα!

Ζυγός

Ζώδιο με τρομερή ικανότητα να σε κάνει να το ερωτευτείς, ο Ζυγός, μπορεί να σε ανεβάσει στα ουράνια, πριν σε ρίξει στα Τάρταρα. Είναι ευλογία το ότι μπορεί να κουνήσει το χέρι του και να γοητεύσει και τα μπετά, είναι όμως κατάρα, το ότι δεν μπορεί να μείνει για πολύ γοητευμένος, άρα κι ερωτευμένος. Τείνει να αποδομεί ο ίδιος το αντικείμενο του πόθου του, κι ο έρωτας γίνεται ένα ελαφρύ συναίσθημα που εξατμίζεται. Για να γίνει αγάπη, πρέπει να πληροίς προϋποθέσεις, που ούτε ο ίδιος ο Ζυγός δεν γνωρίζει καλά-καλά, ποιες είναι…

Δίδυμοι

Φλερτάρει, παίζει, μοιράζει αγάπες και λουλούδια (ιδιαίτερα όσοι έχουν Αφροδίτη ή Άρη στους Διδύμους), αλλά μοιράζει κι εγκεφαλικά, όταν το άλλο άτομο τον ερωτευτεί τον Δίδυμο και στην πορεία ανακαλύψει ότι ήταν όλα ένα παιχνίδι. Για να σε αγαπήσει ο Δίδυμος, θα πρέπει να τον προσεγγίσεις με την λογική να τον μάθεις, να τον σπουδάσεις κι όταν το κάνεις αυτό και δείξει κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον, τότε και μόνο τότε, θα ανοίξει την καρδιά του να σε βάλει μέσα.

Ιχθύες

Πριν μου πεις «μα γιατί τον έχεις βάλει σε αυτήν την λίστα, αυτός έχει μεγάλη καρδιά!», να σου απαντήσω ότι ο Ιχθύς, ερωτεύεται και τα μπετά, αλλά αγαπάει μόνο όταν συναντήσει την ψυχική επαφή που θέλει. Έχοντας ξεκαθαρίσει αυτό από την αρχή, να σου πω ότι το Ψάρι, γοητεύει, σκορπάει θετικά vibes, πιάνει… πολλά ψάρια, κάνει παιχνίδι, ψιλοβαριέται, ψιλοαπογοητεύεται και φεύγει. Για να το κρατήσεις και να κάνεις την φλόγα (έρωτα)- πυρκαγιά (αγάπη), θέλει να πράττεις κι όχι να παίζεις…

Κριός

Φοράει την καρδιά του στο μανίκι, που λένε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ικανός να σε αγαπήσει. Όπως όμως και ο Δίδυμος, έτσι κι ο Κριός, θέλει κόπο, χρόνο κι αφοσίωση για να το πάρει απόφαση και να περάσει από την καψούρα και το πάθος, στην βαθιά αγάπη και την δέσμευση. Καλύτερα να μην προσπαθήσεις να τον πείσεις με λόγια, γιατί δεν τα εμπιστεύεται: προσπάθησε με το να γίνεις μια σταθερά στην ζωή του!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved