Τα ζώδια που δεν χαλάνε τον γάμο τους, όσο δύσκολα κι αν περνάνε

Δεν θα ζητήσουν διαζύγιο για διαφορετικούς λόγους το καθένα

Έμμα Ριζοπούλου
Τα ζώδια που δεν χαλάνε τον γάμο τους, όσο δύσκολα κι αν περνάνε

Τα τρία ζώδια που θα σου αναλύσουμε παρακάτω μπορεί να μην περνάνε καθόλου καλά στο γάμοτους, να αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, ψυχρή συμπεριφορά, να έχει τελειώσει ο έρωτας και το παραμύθι, ωστόσο εκείνα δεν θα ζητήσουν διαζύγιο. Θα προτιμήσουν να μείνουν παντρεμένα, για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Πάμε να δούμε για ποια μιλάμε και τον λόγο της συγκεκριμένης επιλογής τους:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα άτομο που πάνω από όλα βάζει την ασφάλεια και την σταθερότητά του. Αν έχει κάνει έναν γάμο, ο οποίος του προσφέρει οικονομική και υλική ασφάλεια, δεν πρόκειται να χωρίσει εύκολα. Όσο τοξικός και να είναι ο/η άλλος/η, ο Ταύρος δεν θα πάρει έτσι απλά ένα διαζύγιο. Θα μείνει στον γάμο να ανέχεται καταστάσεις και συμπεριφορές. Δεν του αρέσουν καθόλου οι αλλαγές, προτιμάει τη ρουτίνα, αλλά αυτό που τον κρατά περισσότερο από όλα είναι το αίσθημα ότι μέσα στον γάμο αυτό είναι εξασφαλισμένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τον Καρκίνο η οικογένεια είναι τα πάντα και γι΄αυτό το λόγο είναι ικανός να αντέξει πολλά. Πάρα πολλά… Θα υπομείνει άσχημες συμπεριφορές και θα συνεχίσει να βρίσκεται σε έναν τοξικό γάμο, απλά και μόνο επειδή δεν θέλει να «χαλάσει το σπίτι» του. Ειδικά αν υπάρχουν παιδιά, τότε είναι που ο Καρκίνος δεν πρόκειται να φύγει με τίποτα. Δεν έχει χειρότερο από το να κάνει μια οικογένεια και μετά να την δει να διαλύεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς πολλές φορές στην ζωή του θυματοποιείται και βάζει πάνω από όλα το καλό και την ευημερία των άλλων. Όσο δύσκολος και να είναι ο γάμος του, όσο τοξικός κι αν είναι, εκείνος δεν θα φύγει εύκολα. Δεν έχει πυγμή και μεγάλη αποφασιστικότητα. Είναι αρκετά φοβικός για το αύριο και χρειάζεται έναν σύντροφο για να τα καταφέρει στην ζωή του. Πρέπει να έχει «πλάτες», όσο τοξικές κι αν είναι αυτές. Πολύ δύσκολα θα τον δεις να παίρνει διαζύγιο και να «χαλάει» το σπίτι του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved