Αυτά τα τρία ζώδια θα σε αφήσουν... μπουκάλα

Θα σοκαριστείς, αυτό είναι σίγουρο, αλλά να ξέρεις ότι δε θα φταις εσύ

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα τρία ζώδια θα σε αφήσουν... μπουκάλα

Αυτοί οι άντες του ζωδιακού, είναι ικανοί να σου τάξουν πολλά, να σε κάνουν να πιστέψεις ότι είσαι η μία και μοναδική, η πιο όμορφη και σέξι στον κόσμο όλο, προκειμένου να σε τουμπάρουν. Εσύ θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι στον 7ο ουρανό, ωστόσο, εκείνοι είναι... κυνηγοί και το ματάκι τους παίζει συνεχώς. Μόλις υπάρξει κάποια άλλη στο προσκήνιο, που έχει έστω κι ένα στοιχείο παραπάνω από σένα ή διαφορετικό, που θα τους εξάψει την περιέργεια ή τον πόθο, δε θα διστάσουν να σε αφήσουν στα κρύα του λουτρού και σου παρουσιάζουμε και τον λόγο. Τους λες και οπορτουνιστές ή συμφεροντολόγους, το σίγουρο είναι όμως ότι δε φταις εσύ ή ο χαρακτήρας σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παθιασμένος, ενθουσιώδεις και θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής του αντικειμένου του πόθου του. Το προσωπικό του στοίχημα είναι να «ρίξει» την γυναίκα που του αντιστέκεται περισσότερο, την πιο δύσκολη ή απαιτητική. Θα την κυνηγήσει ανελέητα, θα κάνει τα πάντα για να την πείσει ότι είναι ο άντρας της ζωής της, αλλά δυστυχώς, μόλις αυτή υποκύψει, το πάθος γρήγορα θα εξασθενίσει. Θα βάλει το… τρόπαιο στο τζάκι του και στη συνέχεια θα ψάξει την επόμενη που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξέρει ακριβώς τι θέλει... μέχρι να αλλάξει γνώμη. Θα σε γεμίσει υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, θα σε κάνει να πιστέψεις ότι είσαι ο έρωτας της ζωής του, όμως πριν ο πετεινός λαλήσει τρεις φορές, θα σε αρνηθεί, πετώντας σου ότι τώρα που το ξανασκέφτηκε τελικά έκανε λάθος επιλογή ή ότι έπαψε να είναι ερωτευμένος μαζί σου και θα σε παρατήσει σύξυλη. Σύντομα θα ανακαλύψεις ότι εν τω μεταξύ είχε βρει ήδη την αντικαταστάτριά σου που του πρόσφερε περισσότερα από εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδού και η έκπληξη! Έχεις διαβάσει αρκετά για τον Σκορπιό, που σου δίνουν την αίσθηση ότι είναι ένας άντρα αξιόπιστος και σταθερός στις επιλογές του. Το θέμα όμως είναι να είσαι εσύ αυτή η «επιλογή»! Αυτό που ξεχνούν οι περισσότεροι να αναφέρουν είναι ότι ο συγκεκριμένος τύπος διακατέχεται από τα πάθη του κι ακριβώς εξ αιτίας αυτών μπορεί να πέσει με τα μούτρα σε κάποια γυναίκα που στο σεξ είναι μια χαρά μαζί της, αλλά δεν ταιριάζει στο πρότυπο που έχει φτιάξει στο μυαλό του. Μόλις χορτάσει την πείνα του, λοιπόν, θα τη «χιώσει» και θα πάει για άλλη.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved