Τα ζώδια που καταστρέφουν την καριέρα τους, λόγω αλαζονείας

Είναι εμπόδιο για την επαγγελματική τους εξέλιξη

Έμμα Ριζοπούλου
Τα ζώδια που καταστρέφουν την καριέρα τους, λόγω αλαζονείας

Τα δύοζώδιαπου θα σου αναφέρουμε παρακάτω, ενώ πραγματικά έχουν πολλές δυνατότητες και ικανότητες, δεν φτάνουν όσο ψηλά θα μπορούσαν, εξαιτίας της συμπεριφοράς τους και της αντιμετώπισής τους απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις. Το υπερτροφικό... Εγώ και η αλαζονεία τους είναι τα μεγάλα τους μειονεκτήματα, που τους κρατούν πίσω και δεν τους αφήνουν να εξελιχθούν. Πάμε να δούμε για ποια μιλάμε:

ΛΕΩΝ

Η φράση που ταιριάζει απόλυτα στον Λέοντα είναι: «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;». Είναι κάτι που το λέει συνέχεια και που επηρεάζει πάρα πολύ την συμπεριφορά του γενικά. Ο Λέοντας έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Θεωρεί ότι σαν κι εκείνον δεν υπάρχει κανένας άλλος. Ότι είναι μοναδικός και ξεχωριστός και ότι μόνο αυτός μπορεί να είναι σε διευθυντική θέση, να δίνει εντολές και να παίρνει αποφάσεις. Πιστεύει ότι γεννήθηκε με ένα στέμμα στο κεφάλι και άντε να τον πείσεις ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Η αλαζονεία του αυτή τον κάνει να χάνει μοναδικές ευκαιρίες, να εκνευρίζει συναδέλφους και προϊσταμένους και ενώ θα μπορούσε πραγματικά να είναι το πιο «λαμπρό αστέρι», καταλήγει να γίνεται «μαύρη τρύπα».

ΚΡΙΟΣ

Πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του έχει και ο Κριός. Είναι ένα άτομο που συμπεριφέρεται αλαζονικά. Θεωρεί πως είναι καλύτερος από όλους, ότι ξεχωρίζει και ότι θα πρέπει οι συνάδελφοί του να τον «προσκυνούν» και να τον ακολουθούν πιστά. Ότι εκείνος θα χαράζει την πορεία και οι άλλοι θα είναι οι followers, οι «υποτακτικοί» και οι άνθρωποι για τα θελήματα. Δεν τον πείθεις για το αντίθετο. Είναι άκρως ανταγωνιστικός, θέλει να κερδίζει κάθε «μάχη» και πολύ συχνά έρχεται σε κόντρα ακόμα και με ανθρώπους που δεν θα έπρεπε. Πάνω στον θυμό του ή στην ένταση της στιγμής, «τυφλώνεται», χάνει το όποιο δίκιο του και καταλήγει από την κορυφή στον… πάτο. Δεν έχει καθόλου διπλωματία, είναι απότομος, εριστικός και απαιτητικός.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved