Οι γονείς-managers του ζωδιακού

Είναι δίπλα στα παιδιά τους σε κάθε βήμα της καριέρας τους

Άννα Ζαμάνη
Οι γονείς-managers του ζωδιακού

Δεν τα αφήνουν ποτέ μόνα κι αυτό γιατί θέλουν να τα προστατεύσουν από ανθρώπους που ίσως θέλουν να τα εκμεταλλευτούν ή να τους "φάνε λεφτά" ή να τα παρασύρουν. Τα ζώδια αυτά αναγνωρίζουν ότι το παιδί τους έχει ταλέντο, ότι πρέπει να το βοηθήσουν να λάμψει, αλλά παράλληλα θεωρούν ότι ο κατάλληλος manager για να σταθεί στο πλευρό του δεν είναι άλλος από τα ίδια.

Θα σου πούμε μόνο ότι η Kris Jenner που έχει χτίσει πρακτικά την αυτοκρατορία των Kardashians, είναι Σκορπιός. Και αν έχεις παρακολουθήσει έστω και λίγο την πορεία της οικογένειας, θα έχεις δει ότι όλα περνάνε από το δικό της χέρι και τίποτα δεν γίνεται χωρίς την δική της έγκριση. Ενώ και ο κοινωνικός κύκλος των παιδιών της, καθορίζεται από την ίδια και αν κάποιος/α δεν θεωρείται κατάλληλος φίλος/η ή συνεργάτης, απλά παίρνει πόδι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ιδιαίτερα προστατευτικός σε ό,τι έχει να κάνει με το παιδί του. Θέλει να είναι σίγουρος ότι δεν κινδυνεύει και ότι κανείς δεν το εκμεταλλεύεται και δεν του τρώει τα λεφτά. Στόχος του είναι να εξασφαλίσει ότι ο κόπος του παιδιού του δεν θα πάει χαμένος και ότι όσα χρήματα βγάζει, είτε θα επενδυθούν σωστά, είτε θα μείνουν ασφαλή στην τράπεζα. Γενικά ο Ταύρος έχει θέμα με την ασφάλεια και την οικονομική ευμάρεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός από την άλλη θέλει να έχει τον έλεγχο σε όλα. Θέλει να ξέρει ότι το παιδί του δεν κινδυνεύει, ότι είναι προστατευμένο, ότι δεν το εκμεταλλεύονται, δεν του τρώνε τα λεφτά και δεν το παρασύρουν. Ο Σκορπιός είναι ιδιαίτερα παρεμβατικός, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, γίνεται ασπίδα και θέλει όλα να περνάνε από τον δικό του έλεγχο. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Σκορπιός και κανένας άλλος. Λειτουργεί όμως μόνο προς το συμφέρον του παιδιού του. Ό,τι κάνει το κάνει πραγματικά για το καλό του.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας έχει τρελή αδυναμία στο παιδί του και είναι ένας υπερπροστατευτικός γονιός. Από τη μια θέλει να το δει να λάμπει, να ανεβαίνει ψηλά και το καμαρώνει και από την άλλη θέλει να το προστατεύσει από τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Ο Λέοντας πίσω από την επιτυχία του παιδιού του γεύεται και εκείνος τη δόξα, αλλά πρώτα και πάνω από όλα βάζει το συμφέρον και το καλό του παιδιού του. Για εκείνο τα κάνει όλα και πραγματικά θα μπορούσε να θυσιαστεί. Είναι πάντα κοντά του και αν καταλάβει ότι κάποιος πάει να το εκμεταλλευτεί, τότε βγάζει νύχια και μαύρο φίδι που τον έφαγε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved