Να γιατί ο Ιχθύς δεν μπορεί να αγιάσει

Είμαι ένα υπέροχο Ψάρι, αλλά δεν με αφήνετε να αγιάσω και θα σας πάρει και θα σας σηκώσει!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Να γιατί ο Ιχθύς δεν μπορεί να αγιάσει

Αν έχεις ωροσκόπο Ψάρι, Πιράνχα, ή… Σουπιά, συνέχισε να διαβάζεις!

Το λοιπόν! Είμαι Ιχθύς και ζω ένα δράμα, επειδή:

  • Σας δίνω τα πάντα όλα, την ψυχή μου, την ζωή μου, το βρ@κί μου και στο τέλος ζητάτε και ρέστα. Να πάρετε μια φορά τα…μύδια μου, μην σας πω τίποτα γαλλικά, τώρα;
  • Μου φέρεστε όπως θα θέλατε α-κ-ρ-ι-β-ώ-ς να σας φέρομαι ή κάπως… πιο χάλια; Γιατί εγώ ξέρω και νιώθω ότι μου δεν μου φέρεστε τίμια κι σωστά, για αυτό, μαζέψτε το, μην σαν μαζέψουν από αλλού…
  • Με κατηγορείτε ότι το παίζω θύμα, ενώ στην πραγματικότητα είμαι! Είμαι θύμα του εαυτού μου, που δεν λέω να το πάρω απόφαση ότι είμαι πολύ καλός για τα μούτρα σας και πρέπει να μάθω να λέω μόνο μια λέξη από εδώ και πέρα: ΟΧΙ. ΝΟ. ΝΙΕΤ. ΝΟΟΥ. ΝΑΪΝ.
  • Εξηγήστε μου που ακριβώς το έχει γραμμένο ότι όσοι δεν σας πετάμε τον εγωισμό μας στην μάπα, λες κι είναι πέτρα σε σφενδόνα, υπάρχουμε για να μας πατάτε; Γράφει πουθενά, μανά μου, στο κούτελο μου «πατήστε με, είμαι χαλάκι»; Όχι! Ε, τότε, να μου φέρεσαι με σεβασμό, αν δεν θέλεις να σου γυρίσω την πλάτη και να μην με ξαναδείς, μήτε να απολαύσεις τα καλούδια που προσφέρω (σαν λαλάκας, θα τονίσω), απλόχερα (μα θέλω ξύλο κι εγώ, πχια!).
  • Θα το πω κι ας με κράξετε: το μοναδικό δράμα που ζω, είναι ότι στο κεφάλι μου και την ονειροχώρα μου, είμαι τρελά ευτυχισμένος, αλλά εδώ στο ριάλιτι της ζωής, δεν περνάω όμορφα! Τα λεφτά μου πίσω, παρακαλώ και ένα γκομενάκι να μου κάνει αέρα και να πληρώνει τους λογαριασμούς μου!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved