Να τι σε ενοχλεί στον έρωτα, σύμφωνα με την Σελήνη σου (Μέρος Α')

Διάβασε εδώ και μάθε τα πάντα για τις Σελήνες από τον Κριό μέχρι και την Παρθένο!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Να τι σε ενοχλεί στον έρωτα, σύμφωνα με την Σελήνη σου (Μέρος Α')

Σελήνη στον Κριό: Αν δεν νιώσεις εκείνο που θέλεις ακαριαία όταν πρωτογνωρίζεις κάποιον, δεν προχωράς. Κι από την ανάποδη, αν το άλλο άτομο έρθει κατά πάνω σου, με πολλή μεγάλη φόρα και σε αφοπλίσει ή προσπαθήσει να σου πάρει τον αέρα, αγριεύεις και δεν γουστάρεις.

Σελήνη στον Ταύρο: Εσύ κι η Σελήνη στον Καρκίνο, γυρεύετε την ασφάλεια και την αίσθηση ότι μπορείς βασιστείς στον άλλον. Όταν γνωρίσεις κάποιον δυναμικό, αλλά κυρίως φαφλατά, σου γυρνάει το μάτι ανάποδα και ενδίδεις ούτε για πλάκα.

Σελήνη στους Διδύμους: Χρειάζεσαι έναν/μια σύντροφο που δεν θα σε κρίνει όλη την ώρα για όλα όσα σκέφτεσαι, λες ή κάνεις, γιατί επειδή σου κόβει κι είσαι και ζωντανό πλάσμα, θέλει να σε καλουπώσει. No, big NO.

Σελήνη στον Καρκίνο: Αν δεν νιώσεις ότι σε συνδέει κάτι επουσιώδες με τον/την σύντροφό σου, τότε δεν βρίσκεις και λόγο να επενδύσεις σε αυτό το πρόσωπο. Άτομα τα οποία δεν ανοίγονται συναισθηματικά ή δείχνουν συναισθηματικά μη διαθέσιμα, δεν είναι του γούστου σου.

Σελήνη στον Λέοντα: Όταν γνωρίζεις κάποιον/α, αν δεν νιώσεις ότι αναγνωρίζει τα όσα έχεις να προσφέρεις στην σχέση και τα θεωρεί δεδομένα ή ακόμα χειρότερα, υποτιμάει την αξία τους, γίνεσαι πύραυλος και φεύγεις.

Σελήνη στην Παρθένο: Έχεις μια ιδιαιτερότητα: δεν μπορείς να κάνεις χωριό με ανθρώπους με τους οποίους δεν έχεις τίποτα κοινό ή που δεν σέβονται τα όριά σου. Αυτό και μόνο, σου δημιουργεί πολλούς περιορισμούς στον έρωτα. Καταλήγεις να είσαι πολύ εκλεκτικός/ή.

Μείνε συντονισμένος και για το δεύτερο μέρος, που εξηγώ και τις υπόλοιπες 6 Σελήνες!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved