Αν ψάχνεις για αξιόπιστους συνεργάτες, διάλεξε ένα από αυτά τα ζώδια

Μαζί τους, στη δουλειά, όλα «πάνε ρολόι»

Έμμα Ριζοπούλου
Αν ψάχνεις για αξιόπιστους συνεργάτες, διάλεξε ένα από αυτά τα ζώδια

Με τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω δε λέμε ότι η δουλειά είναι διασκέδαση, ωστόσο, σίγουρα δε θα έχεις προβλήματα μαζί τους και θα αντιμετώπιζες το κάθε τι που ενδεχομένως να προκύψει άμεσα και χωρίς έξτρα παίδεμα. Είναι από τους συνεργάτες που θα ήθελες να έχεις, γιατί, εκτός του ότι υπάρχει συνεννόηση, δε θα διστάσουν να βάλουν πλάτη, αν χρειαστεί ή να μοιραστούν ιδέες και πρακτικά θέματα ή να αναλάβουν ευθύνες, προκειμένου να εξελιχθεί το αντικείμενο της εργασίας σας. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι από τα πιο εργατικά άτομα τα οποία μπορείς να συναντήσεις και με τα οποία μπορείς να συνεργαστείς. Είναι προσηλωμένος στην δουλειά του, δεν χάνει χρόνο άσκοπα δεξιά και αριστερά και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους του. Δεν «φοβάται» την δουλειά, δεν είναι τεμπέλης και μπορείς να βασιστείς πάνω του για ένα καλό αποτέλεσμα. Μπορεί να είναι λίγο πιο αργός σε σχέση με τους άλλους, είναι όμως αποτελεσματικός. Επίσης, δεν είναι κουτσομπόλης, ούτε και υπέρ της ίντριγκας. Άρα, δεν δημιουργεί θέματα στον εργασιακό του χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι το «μυρμήγκι» του ζωδιακού. Μπορεί να δουλεύει με τις ώρες και να μην διαμαρτύρεται. Είναι τελειομανής, οπότε ξέρεις πως ό,τι σου παραδώσει θα είναι σωστό. Έχει πρόγραμμα, έχει οργάνωση στην μέρα της και δεν χάνει χρόνο. Όπως και ο Ταύρος δεν αναλώνεται σε κουτσομπολιά, σε ίντριγκες και δεν είναι τεμπέλα. Είναι εύστροφη, γρήγορη και άκρως αποτελεσματική. Ένας συνεργάτης που όλοι θα ήθελαν να έχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει ακούσει πολλά και δεν είναι από τα πιο αγαπητά ζώδια (για να λέμε την αλήθεια). Ωστόσο, θα πρέπει να σου πούμε ότι αν έχεις συνεργάτες που ανήκουν στο ζώδιο αυτό τότε είσαι τυχερός/η. Και αυτό γιατί στην δουλειά τους είναι άκρως αποδοτικοί. Μπορούν να οργανώσουν τα πάντα, δεν είναι σε καμία περίπτωση τεμπέληδες, δεν «φορτώνουν» τις δικές τους υποχρεώσεις σε άλλους και γενικότερα φέρνουν αποτελέσματα. Δεν θα γκρινιάξουν, αν κάνουν το κάτι παραπάνω, δεν ανακατεύονται με κουτσομπολιά και ίντριγκες και στον εργασιακό τους χώρο δεν δίνουν κανένα δικαίωμα για σχολιασμό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved