Αυτά τα ζώδια δεν κρατάνε τίποτα «καβάτζα». Τα δίνουν όλα στη σχέση τους

Και το κάνουν με την καρδιά τους

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια δεν κρατάνε τίποτα «καβάτζα». Τα δίνουν όλα στη σχέση τους

Όταν αυτά τα ζώδια ερωτεύονται, ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ! Τα δίνουν όλα! Δεν κρατάνε τίποτα για την πάρτη τους. Τρελαίνονται, αγαπούν και δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν. Είτε αυτό έχει να κάνει με συναισθήματα, είτε με υλικά αγαθά. Αν έχει τύχει να αγαπηθείς από ένα από αυτά τα ζώδια ή αν ανήκεις σε ένα από αυτά για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, τότε καταλαβαίνεις τι θέλουμε να πούμε.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός όταν ερωτεύεται, πέφτει με τα μούτρα. Αν γουστάρει τρελά, πραγματικά δεν «πατάει φρένο» σε τίποτα και τα δίνει όλα. Έχει αυτόν τον ενθουσιασμό του μικρού παιδιού που αγαπά με την καρδιά του και θέλει να προσφέρει αγάπη, συναίσθημα και φροντίδα. Η αλήθεια είναι ότι για όσο καιρό είναι ερωτευμένος και ενθουσιασμένος, κάνει τα πιο τρελά πράγματα. Το θέμα είναι ότι συνήθως βαριέται γρήγορα και μετά στρέφει την προσοχή του αλλού. Γι’ αυτό είναι σημαντικό αν είσαι με Κριό, να τον έχεις συνέχεια στην τσίτα.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι grande! Και όταν ερωτεύεται τα δίνει όλα! Πέφτει με τα μούτρα και δεν σκέφτεται τίποτα. Είναι γενναιόδωρος και σε δώρα και σε συναισθήματα. Αγαπάει με όλη του την καρδιά και όποιον/α τον/την θεωρεί δικό/η του, τον/την προστατεύει με νύχια και με δόντια. Στο πλευρό ενός Λέοντα θα είσαι βασιλιάς/ισσα και τίποτα λιγότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Last but not least στην σχετική μας λίστα, το τρίτο ζώδιο της Φωτιάς. Ο Τοξότης. Του έχει βγει λίγο το όνομα, αλλά να ξέρεις ότι όταν ο Τοξότης ερωτευτεί, πραγματικά δίνει και το βρακί του. Η «φωτιά» που καίει μέσα του, τον κάνει παθιασμένο και δοτικό. Ο Τοξότης όταν ενθουσιάζεται τα ποντάρει όλα. Τζογάρει στον έρωτα και δεν τον νοιάζει πού θα τον βγάλει όλο αυτό. Απλά όπως και ο Κριός, να ξέρεις ότι βαριέται εύκολα και μπορεί να βρεθεί από ερωτευμένος, ξενερωμένος σε χρόνο dt.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved