Σε αντίθεση με όσα νομίζεις, αυτά τα ζώδια δεν τα πάνε καλά με όλους

Αυτά τα ζώδια φαινομενικά τα πάνε καλά με όλους, αλλά στην πραγματικότητα, έχουν πολλές αντιρρήσεις και δεν συμπεθεριάζουν εύκολα, παρά μονάχα με λίγους κι εκλεκτούς!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Σε αντίθεση με όσα νομίζεις, αυτά τα ζώδια δεν τα πάνε καλά με όλους

Σε αντίθεση με όσα πιστεύουν οι πολλοί για εκείνα, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Τοξότης

Μοιάζει πολύ κοινωνικός κι ανοιχτός (κι είναι λόγω χαρακτήρα), αλλά αν τον παρατηρήσεις από κοντά, θα δεις ότι ο κύκλος του είναι πολύ μικρός και πολύ κλειστός. Ο Τοξότης καρδιές δεν ματώνει, αλλά διατηρεί ακέραιο το δικαίωμά του να κλείνει τις πόρτες του και να επιλέγει μερικές ψυχές για συνοδοιπόρους. Κυριολεκτικά: μερικές ψυχές όλες κι όλες!

Κριός

Φαινομενικά πολύ εξωστρεφές ζώδιο και πολύ κοινωνικό, ο Κριός, έχει τις αντοχές να γίνει χαρμάνι με τους πολλούς και ρίχνει και τα «όχι» του και τα άκυρα του, όποτε του την σβουρίσει. Όμως η ψυχούλα του ξέρει ότι με λίγους θα κάνει χωριό και ακόμα πιο λίγοι θα σεβαστούν το ταπεραμέντο του και θα εκτιμήσουν την διαφάνεια και την ντομπροσύνη του!

Παρθένος

Η Παρθένος είναι πολύ επιλεκτική γιατί ξέρει ποιοι της σπάνε τα νεύρα και ποιοι όχι. Θα την δεις όμως να ανακατεύεται με όλους και να παίρνει σπίτι, ελάχιστους! Ξέρει τι κάνει, γιατί γνωρίζει ότι μπορεί να κρατήσει το χαμόγελο της για λίγο, μετά της σβουρίζουν τα νεύρα της κι επειδή το θεωρεί χάσιμο χρόνου να πλακωθεί ή να χαλαστεί, την κάνει με ελαφρά κι αφήνει να την γυρεύουν. Την καλύτερη δουλειά κάνει.

Δίδυμοι

Θα μπορούσα να σου μιλήσω και για τον εξελιγμένο Δίδυμο, που παντού χωράει και από παντού περισσεύει, γιατί δεν τον καλύπτει το πλήθος και νιώθει φθορά με τις πολλές συναναστροφές. Επαναλαμβάνω: αναφέρομαι στον εξελιγμένο Δίδυμο που δεν αναλώνεται σε κοινωνικότητες, αλλά επιδιώκει να έχει επουσιώδεις επαφές, λίγες και καλές στην ζωή του!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved