Τα ζώδια που θέλουν να κάνουν έναν παραδοσιακό γάμο

Θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και όχι του δημαρχείου ή του συμβολαιογράφου

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που θέλουν να κάνουν έναν παραδοσιακό γάμο

Ούτε να ακούν δεν θέλουν για σύμφωνο συμβίωσης ή γάμο στο δημαρχείο. Ονειρεύονται έναν γάμο παραδοσιακό. Στην εκκλησία, με παπά και με κουμπάρο. Με στέφανα, ρύζι, χορό του Ησαΐα και ένα μεγάλο γλέντι μετά για όλους τους καλεσμένους τους. Μη σου πούμε με κλαρίνα και αρνιά και μας πεις και υπερβολικούς, αλλά τέλος πάντων. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι παραδοσιακός τύπος. Και το κυριότερο, είναι και ρομαντικός παράλληλα. Η Ταυρίνα θέλει να φορέσει το λευκό νυφικό της, να την περιμένει ο γαμπρός στην εκκλησία, να της πετάξουν ρύζι, να πατήσει το πόδι του γαμπρού και άλλα πολλά. Ο άντρας Ταύρος είναι της παράδοσης. Θέλει τον γάμο του να γίνει με κάθε επισημότητα και μετά να το γλεντήσουν όλοι με ένα παραδοσιακό γλέντι με τα όλα του. Είναι όνειρό του αυτό και δεν θα το ακυρώσει για έναν γάμο στα… χαρτιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είτε άντρας, είτε γυναίκα, ζει και αναπνέει για τη στιγμή που θα κάνει τη δική του οικογένεια και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Τύπος κλασσικός, παραδοσιακός και old school. Εννοείται ότι θα προτιμήσει να κάνει τον γάμο του στο χωριό (αν έχει) και μετά να το διασκεδάσει με όλα του τα αγαπημένα πρόσωπα, με κλαρίνα, με αρνιά και όλα τα άλλα ντόπια προϊόντα του. Αν πεις σε Καρκίνο για γάμο στο δημαρχείο, θα του σηκωθεί η πέτσα. Θα τον κάνει μόνο με την προϋπόθεση ότι μετά θα ακολουθήσει ένας grande θρησκευτικός γάμος με τα όλα του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τρίτος old school και παραδοσιακός τύπος της παρέας, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Αιγόκερω. Είναι των τύπων και της παράδοσης. Δεν τον γεμίζουν οι… νεοτερισμοί και τα νέα έθιμα. Θέλει τον θρησκευτικό γάμο. Να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, να παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο και να είναι όλα τόσο επίσημα, αλλά και ονειρικά. Θέλει μετά να κάνει ένα τρικούβερτο γλέντι στο κέντρο με τις κλασικές ροτόντες, τους χορούς ως το πρωί και την παραδοσιακή μουσική για τους συγγενείς και τους φίλους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved