Τα ζώδια που «ξυπνάνε» αργά, αλλά όταν ξυπνήσουν, τα τινάζουν όλα στον αέρα

Όταν η υπομονή τους τελειώσει, τους «γυρίζει το μάτι» και έχουν άγρια ξεσπάσματα

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που «ξυπνάνε» αργά, αλλά όταν ξυπνήσουν, τα τινάζουν όλα στον αέρα

Η αλήθεια είναι ότι δεν μιλάνε εύκολα. Μπορεί να περνάνε δύσκολα, να συμβαίνουν πολλά στη ζωή τους, αλλά κάνουν υπομονή, δείχνουν αυτοσυγκράτηση και προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματά τους με πιο ήρεμο τρόπο. Πολλές φορές αυτό βγαίνει εις βάρος τους, γιατί θυματοποιούνται και οι άλλοι νομίζουν ότι η σιωπή τους είναι αδυναμία και όχι ωριμότητα. Το θέμα όμως είναι ότι τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, αν φτάσουν στα όριά τους, αν τους γυρίσει το μάτι, είναι ικανά να τα τινάξουν όλα στον αέρα και να κάνουν μεγάλο κακό. Γι’ αυτό πρόσεχε και μην τα τσιγκλάς πολύ γιατί θα το μετανιώσεις και θα το βρεις από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι γνωστός για την υπομονή του. Αντέχει πολλά θα λέγαμε. Δεν έχει άμεσα ξεσπάσματα όπως ο Κριός για παράδειγμα. Θα προτιμήσει να κάνει τα στραβά μάτια, μέχρι και να γυρίσει και το άλλο μάγουλο, αλλά όλα για τον Ταύρο έχουν ένα όριο. Αν το ξεπεράσεις, ειλικρινά, άλλαξε πλανήτη. Δεν έχεις ιδέα τι είναι ικανός να κάνει. Στον θυμό του πάνω, τυφλώνεται και μετατρέπεται σε ταύρο εν υαλοπωλείο. Προκαλεί χαμό και τεράστιο κακό γιατί και νεύρα έχει και θυμό έχει και άγρια ξεσπάσματα έχει. Μην τον θεωρείς αδύναμο ή θύμα. Δεν είναι…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον Καρκίνο κανονικά θα έπρεπε να τον τρέμεις. Ναι, ξέρουμε, δεν του το έχεις. Τον βλέπεις έτσι γλυκούλη και χαμηλών τόνων, συναισθηματικό και λίγο γκρινιάρη και παραπονιάρη, αλλά έτσι και τον φτάσεις στα όρια του, θα δεις έναν Καρκίνο που θα σε κάνει να παραλύσεις από τον φόβο σου. Δεν έχεις ιδέα τι είναι ικανός να κάνει και μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει. Θα δεις ένα πρόσωπο που όχι απλά δεν αναγνωρίζεις, αλλά θα το βλέπεις και στους χειρότερους εφιάλτες σου. Όσο πιο πολύ δεν μιλάει, τόσο πιο πολύ θυμό και οργή συσσωρεύει μέσα του, γι’ αυτό σου λέμε μην τον τσιγκλάς υπερβολικά και κυρίως σταμάτα να τον υποτιμάς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ψυχρός και λιγομίλητος. Είναι αυτό που λέμε poker face. Δεν θα σου δείξει ποτέ τι νιώθει πραγματικά μέσα του, αλλά να ξέρεις ότι όσο δεν μιλάει, είναι ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Και μετά η λάβα του θα τα κάψει όλα και δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο. Ο Αιγόκερως είναι συναισθηματικά ψυχρός, οπότε φαντάσου πόσο κακό είναι ικανός να κάνει, χωρίς να νιώσει το παραμικρό. Είναι κρύο αίμα και αδίστακτος. Όσο συσσωρεύει θυμό, άλλο τόσο μεγαλύτερο θα είναι το ξέσπασμά του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved