Όσο κι αν τα «φτύνεις», αυτά τα ζώδια συνεχίζουν να σε κυνηγούν

«Κολλάνε» σαν γραμματόσημα με το φτύσιμο

Άννα Ζαμάνη
Όσο κι αν τα «φτύνεις», αυτά τα ζώδια συνεχίζουν να σε κυνηγούν

Όσο εσύ τους λες όχι, τόσο εκείνα συνεχίζουν να σε θέλουν και να σε κυνηγούν. Δεν θα τα παρατήσουν με τίποτα, παρά μόνο όταν σε «ρίξουν». Δεν είναι πολλά τα ζώδια τα οποία έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Μόνο δύο από τα δώδεκα. Πάμε να σου τα αποκαλύψουμε και να σου εξηγήσουμε γιατί το καθένα από αυτά έχει τέτοια συμπεριφορά και προσέγγιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος στην πρώτη φάση του όποιου φλερτ, γενικά θυματοποιεί τον εαυτό του και δέχεται πάρα πολλά. Τόσα που -για να τα λέμε και όλα- δεν θα έπρεπε. Έχει μια προσέγγιση στο θέμα αλα "γιατί δεν με θες κυρά μου επειδή ειμαι ψαράς;" Γενικότερα θα δεχτεί να πατήσει τον εγωισμό του για χάρη του έρωτα. Θα κάνει υπομονή μέχρι να σε ρίξει. Θα σου τάξει τον ήλιο και τα αστέρια. Όσο κι αν εσύ του λες όχι, αυτός θα επιμένει γιατί έχει πλάσει ήδη στο μυαλό του μια τέλεια εικόμα με εσάς τους δυο ως ζευγάρι. Σας σκέφτεται ήδη πώς θα ήσασταν μαζί και πώς θα ζούσατε τον έρωτά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι το μόνιμο θύμα γενικά στη ζωή του. Το κάνει συνέχεια αυτό με το να θυματοποιεί τον εαυτό του, να τον ρίχνει στα πατώματα και να επιτρέπει στους άλλους να τον πατάνε. Έχει την κακή συνήθεια να ταϊζει τον εγωισμό των άλλων, να τους ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και την φιλαρέσκεια με το "κυνηγητό" του. Τους παρακαλάει πρακτικά κι εκείνοι τρέφονται από αυτό, αλλά στο τέλος τον πετάνε όπως την τρίχα από το ζυμάρι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved