Οι πρίγκιπες-βάτραχοι του ζωδιακού

Ένα φιλί και λίγη αγάπη θέλουν αυτοί οι άντρες του ζωδιακού και θα σου δείξουν ότι αξίζουν πολλά. Μήπως να τους έδινες μια ευκαιρία;

Οι πρίγκιπες-βάτραχοι του ζωδιακού

Για ξανασκέψου το... Μήπως τους έχεις υποτιμήσει λίγο. Εντάξει, για να τα λέμε και όλα, έχουν δώσει κι αυτοί δικαιώματα, αλλά να ξέρεις ότι κατά βάθος είναι καλές ψυχές και με την απαραίτητη αγάπη, φροντίδα και προδέρμ, μπορούν να γίνουν από βάτραχοι... πρίγκιπες. Για πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκληρός, ψυχρός και απόμακρος, ο άντρας Αιγόκερως δεν θεωρείται από τα κελεπούρια του ζωδιακού. Για την ακρίβεια, πολλές γυναίκες στο άκουσμα και μόνο του ζωδίου αυτού, στραβώνουν τη μούρη τους και λακίζουν (χαχαχα). Ωστόσο να ξέρεις ότι αν αποφασίσεις τελικά να του δώσεις μια ευκαιρία, θα δεις ότι πίσω από αυτόν τον «πάγο», κρύβεται μια πολύ «ζεστή» καρδιά. Έχει και συναισθήματα, έχει και πάθος που το βγάζει μόνο σε όσους πραγματικά εμπιστεύεται και θέλει. Επίσης είναι σταθερός και με μπέσα στον λόγο του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και τι δεν έχει ακούσει ο Δίδυμος άντρας. Πλέον οι Δίδυμοι δεν τολμάνε καν να πουν τι ζώδιο είναι γιατί πολλές γυναίκες το θεωρούν red flag και του ρίχνουν άκυρο από το «χαίρω πολύ». Και κάπου εδώ ερχόμαστε εμείς να σου πούμε, ότι ναι, ο Δίδυμος δεν είναι και το πιο εύκολο άτομο, ωστόσο αν αποφασίσεις να του δώσεις μια ευκαιρία, θα περάσεις καλά. Είναι η χαρά της ζωής, δεν θα βαρεθείς ποτέ μαζί του, θα σε είσαι ελεύθερη και χαλαρή και θα ζήσεις σκηνικά που με άλλα ζώδια δεν θα τα ζούσες. Μπορεί να σου χαρίσει μοναδικές εμπειρίες, γιατί ο Δίδυμος αν ερωτευτεί, θα κάνει πολλά για το ταίρι του.

ΤΑΥΡΟΣ

Last but not least, ο Ταύρος. Ούτε αυτός ο άντρας του ζωδιακού θεωρείται κελεπούρι, μιας και είναι λίγο… νωθρός, βαρύς και λιγομίλητος. Δεν του το έχεις, αλλά να ξέρεις ότι ο Ταύρος κρύβει μέσα του μεγάλο πάθος, ένταση και ενέργεια. Εκεί που θέλει γίνεται ΤΑΥΡΟΣ και σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Ειδικά στο κρεβάτι… Έχει κρυφές χάρες. Δεν είναι μόνο σπιτόγατος και μετρημένος. Μην τον υποτιμάς. Μπορεί να μην σου βγάζει το πάθος με την πρώτη ματιά, αλλά αν έρθετε κοντά θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved