Αυτά τα ζώδια μπορούν να γοητεύσουν μέχρι και τις πέτρες

Διαθέτουν πολλή γοητεία, sex appeal και ο τρόπος που συμπεριφέρονται, ο αέρας τους, είναι απλά μαγικός!

Αυτά τα ζώδια μπορούν να γοητεύσουν μέχρι και τις πέτρες

Αν έχεις ωροσκόπο, ή Σελήνη, επίσης, σε κάποιο από αυτά τα ζώδια, θα έχεις παρατηρήσει κι εσύ, ότι οι άνθρωποι, έλκονται από εσένα… έτσι, απλά!

Λέων

Το Λιοντάρι είναι σκέτο φως. Ένας Ήλιος λαμπερός, μια φωνή που δεν ξεχνάς, μια παρουσία που ποτέ δεν περνάει απαρατήρητη! Διαθέτει έναν αέρα υπεροχής, μια σιγουριά και ένα ύφος αυτάρκειας, που σε κάνει να θέλεις να το αγγίξεις, για να πάρεις κι εσύ κομμάτι αυτής της λάμψης! Είναι πρακτικά αδύνατον να αγνοήσεις έναν Λέοντα, είναι σαν να προσποιείσαι ότι δεν βλέπεις τον Ήλιο που λάμπει! Και φυσικά, να μην ξεχνάμε ότι το Λιοντάρι έχει μια ασύλληπτη δύναμη να έλκει κοντά του πολλούς ανθρώπους, είτε για συντρόφους, είτε για φίλους!

Ιχθύς

Δεν θέλει κόπο το να είσαι γοητευτικός, θέλει τρόπο! Κι άκουσε το κουλό τώρα: ο Ιχθύς, απλώς είναι αυτός που είναι και όλοι πέφτουν σε κάποια φάση στην παγίδα της γοητείας του, την οποία δεν έχει καν στήσει! Απλώς συμβαίνει! Μια η αφέλεια του, που δεν είναι καν αφέλεια, είναι σχέδιο του Θεού για να τον προσεγγίζουμε με ευκολία, μια τα όμορφα του τα μάτια, μια η αύρα του που είναι 100% μαγική, δεν θέλει και πολλά ακόμα, την πατάμε όλοι σχεδόν την πεπονόφλουδα, τουλάχιστον μια φορά στην ζωή μας. Το τι συμβαίνει αφού την πατήσουμε με Ιχθύ, είναι μια ιστορία, για… άλλο άρθρο!

Ζυγός

Απορώ γιατί δεν τον έβαλα πρώτο στην λίστα. Α, ναι! Γιατί έβαλα το Λιοντάρι και κάπως δίπλα του όμως, έπρεπε να είχα βάλει και τον Ζυγό, τον master της αποπλάνησης και της γοητείας. Μα τι θέλεις να γράψω για το ζώδιο που και να προσπαθήσει, δεν μπορεί, παρά να εκπέμπει ομορφιά, αρμονία, έχει έναν άλλον αέρα, που σε κάνει να θέλεις να πας να κάτσεις δίπλα του. Δεν γίνεται να είσαι Ζυγός, ή να έχεις ωροσκόπο ή Σελήνη στον Ζυγό και να μην αρέσεις. Είναι μαθηματικά και φυσικά, αδύνατον! Κολλάς σαν την τσίχλα κι άντε να ξεκολλήσεις μετά!

Δίδυμοι

Ακόμα ένα ζώδιο του Αέρα, που δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσει, για να πλανέψει τον άλλον. Οι Δίδυμοι, έχουν τον τρόπο που κατευθείαν σε κάνει να τσιμπήσεις το δόλωμα κι από εκεί και πέρα, αναλαμβάνει η τέχνη της αποπλάνησης, την οποία γνωρίζει πολύ καλά. Κι άντε εγώ σου λέω, ότι δεν τον/την θέλεις για γκόμενο (τον Δίδυμο). Πρέπει να παραδεχτείς όμως, ότι αδιάφορος, δεν είναι ποτέ! Θα σε κάνει να τον σκεφτείς περισσότερες φορές από όσες θα ήθελες!

Bonus: Ταύρος

Δε χρειάζεται να το αναλύσουμε και πολύ. Ο Ταύρος όταν τον πετύχεις στα καλά του, είναι ένα ζώδιο που με την τρυφερότητα του, την σταθερότητα του και την γοητεία του μπορεί να κάνει καρδούλες να λυγίσουν! Δεν το προσπαθεί και πολύ, απλώς το… έχει!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved