Τα ανασφαλή ζώδια που ανησυχούν συνέχεια για το αν τρώνε κέρατο

Μόνιμα τα τρώει η αμφιβολία και οι υποψίες

Τα ανασφαλή ζώδια που ανησυχούν συνέχεια για το αν τρώνε κέρατο

Η αλήθεια είναι ότι τα παρακάτω ζώδια δεν εφησυχάζουν ποτέ στησχέση τους. Είναι άτομα κτητικά, ζηλιάρικα, ανασφαλή και στην τσίτα και ψάχνουν κινητά, υπολογιστές, tablets, συρτάρια και ό,τι άλλο θα μπορούσε να τους δώσει χρήσιμες πληροφορίες για τις κινήσεις του/της άλλου/ης, προκειμένου να διαπιστώσουν, αν τρώνε κέρατο ή όχι. Πάμε να δούμε για ποια μιλάμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι κτητικός. Θεωρεί πως οι άνθρωποι του «ανήκουν», όπως και τα αντικείμενα. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι το ταίρι του θα τον κερατώσει και θα τον προδώσει. Προκειμένου λοιπόν αυτό να μην συμβεί, θα κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει. Θέλει να το… προλάβει το κέρατο με λίγα λόγια. Κάνει πράξη την φράση «φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά». Ο Ταύρος είναι καχύποπτος και θα κάνει τον άλλο… κόσκινο, μέχρι να σιγουρευτεί ότι -προς το παρόν- του είναι πιστός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ακόμα χειρότερος στο κομμάτι της ζήλειας και της καταπίεσης είναι ο Καρκίνος. Είναι ένα ζώδιο που όταν έχει σχέση «κολλάει» σαν βδέλλα πάνω στον άλλο και δεν τον αφήνει να ανασάνει. Σαφώς και νιώθει ανασφαλής και θέλει να ελέγχει το ταίρι του από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και αυτό γιατί δεν αντέχει ούτε καν την ιδέα να τον παρατήσει και να τον αφήσει κάποια στιγμή στα κρύα του λουτρού για κάποια άλλη αγάπη. Ο Καρκίνος προσπαθεί με τον διαρκή έλεγχο να είναι ένα βήμα μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λέξεις όπως καχυποψία, ζήλια, κτητικότητα, έλεγχος, παρακολούθηση και ανασφάλεια, θα μπορούσαν άνετα να έχουν το σύμβολο του Σκορπιού δίπλα τους στο λεξικό. Μιλάμε για ένα άτομο το οποίο θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε όλα και δεν μπορεί έστω να διανοηθεί ότι το ταίρι του θα το προδώσει και θα το κερατώσει. Είναι η απόλυτη ήττα για εκείνον και κάτι τέτοια δεν τα σηκώνει. Οπότε… προσέχει για να έχει. Και να ξέρεις ο Σκορπιός δεν αρκείται μόνο στο να ψάχνει κινητά κτλ. Προχωρά και στην φυσική παρακολούθηση. Μην απορήσεις, αν ανακαλύψεις και κρυφές κάμερες στο σπίτι σου.

BONUS: ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς κανονικά δεν θα υπήρχε στο άρθρο αυτό, ωστόσο, τον συμπεριλαμβάνουμε με έναν αστερίσκο. Και αυτό γιατί μπορεί γενικά ως άτομο να είναι στον κόσμο του και να μην πάει το μυαλό του στο κακό, ωστόσο τα πράγματα αλλάζουν, όταν έχει ο ίδιος λερωμένη τη φωλιά του. Αν ο Ιχθύς είναι άπιστος μέσα στην σχέση του και ρίχνει το ένα κέρατο μετά το άλλο, τότε αρχίζει να σκέφτεται καχύποπτα και για τον/την άλλο/η και υποθέτει τα χειρότερα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved