Τα ζώδια που χρειάζονται μόνιμα κάποιον στο πλευρό τους

Δεν μπορούν να τα καταφέρουν μόνα τους, αλλά δε θέλουν κιόλας

Τα ζώδια που χρειάζονται μόνιμα κάποιον στο πλευρό τους

Κάποια ζώδια είναι αυτόνομα και αυτάρκη και δείχνουν να τα καταφέρνουν καλύτερα μόνα τους, σε αντίθεση με ορισμένα άλλα που χρειάζονται την στήριξη και την βοήθεια, καθώς νιώθουν ότι μόνα τους δεν μπορούν να τα καταφέρουν. Δεν νιώθουν τόσο δυνατά, δεν παίρνουν πρωτοβουλίες, ενδεχομένως δε θέλουν να πάρουν και την ευθύνη. Ας πάμε τα να τα δούμε:

ΖΥΓΟΣ

Τον Ζυγό τολμηρό δεν τον λες. Το αντίθετο. Είναι ένα άτομο αναποφάσιστο, το οποίο μόνιμα χρειάζεται την ηθική, ψυχολογική, αλλά και υλική υποστήριξη των δικών του ανθρώπων. Δεν τα καταφέρνει ποτέ μόνος του, δεν παίρνει πρωτοβουλίες και είναι θα λέγαμε λίγο φοβικός ως προς τα νέα ξεκινήματα και τα ρίσκα. Είναι άτομο που βάζει πάνω από όλα το «εμείς» και δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά με την ανεξαρτησία. Πάντα θα έχει στην ζωή του «δεκανίκια», είτε αυτά είναι οι φίλοι του είτε ο/η σύντροφός του, η οικογένειά του ή κάποιοι συνεργάτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης πάντα θα έχει στην ζωή του «δεκανίκια» γιατί ο ίδιος είναι ευθυνόφοβος. Δεν θέλει να αναλαμβάνει καμία απολύτως ευθύνη και προτιμά να τον αφήνουν μόνιμα στην απέξω και να βγάζουν άλλοι το φίδι από την τρύπα για εκείνον. Τον βολεύουν τα «δεκανίκια» και μάλιστα του κάνουν την ζωή του πάρα πολύ εύκολη. Όσα πιο πολλά έχει, τόσο πιο ευτυχισμένος είναι γιατί έχει λιγότερες ευθύνες και περισσότερο χρόνο να κάνει αυτά που θέλει όντας ανέμελος και χαλαρός.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς ως άνθρωπος είναι άτολμος, μαζεμένος και πολλές φορές φοβικός. «Κρύβεται» πίσω από τους άλλους και απλώς τους ακολουθεί. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες, δεν έχει τον απαραίτητο δυναμισμό για να επιβιώσει μόνος του και πάντα χρειάζεται δίπλα του «δεκανίκια» για να μπορεί να στηρίζεται. Αλλιώς δεν γίνεται να προχωρήσει. Είναι μόνιμα εξαρτημένος είτε από φίλους, είτε από συνεργάτες, είτε από την οικογένειά του, είτε από τον/την εκάστοτε σύντροφο στην ζωή του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved