Αυτά είναι τα όπλα που έχει κάθε γνήσιος Αιγόκερως

Αν έχεις ωροσκόπο, Σελήνη ή κυρίως Άρη στον Αιγόκερω, τότε αυτό το άρθρο θα σου υπενθυμίσει όλες τις καλές δυνάμεις που έχεις μέσα σου (ακόμα κι αν τις έχεις ανεκμετάλλευτες!)

Σοφία Ανδρικοπούλου
Αυτά είναι τα όπλα που έχει κάθε γνήσιος Αιγόκερως
  • Δεν θέλεις να έχεις αυτό που σου δίνεται, αλλά αυτό που αξίζεις και είσαι διατεθειμένος να παλέψεις για αυτό. Περιττό να σχολιάσω πως, αυτό σε κάνει και πολύ δυνατό, αλλά και πολύ επικίνδυνο. Σαν το Σκορπιό, έτσι κι εσύ, λειτουργείς με στοχοθεσία (βάζεις στόχους και αγωνίζεσαι να τους επιτύχεις)
  • Λειτουργείς με δυο γνώμονες: την στρατηγική λογική σου και την παρόρμησή σου. Αν και αυτά τα δυο ακούγονται αντικρουόμενα, στην πραγματικότητα, έχεις το ταλέντο να βγάζεις σχέδιο και να ορμάς την κατάλληλη στιγμή (παρόρμηση), χωρίς δισταγμό και με πολλή δύναμη.
  • Μπορείς να ζήσεις με τα πολλά, μπορείς να ζήσεις και να ευτυχίσεις και με τα λίγα (άσχετα αν οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είσαι τέρμα υλιστής). Να μην ξεχνάμε ότι είσαι ένα από τα λίγα ζώδια που διαθέτουν αστείρευτη στωικότητα και στεγνή λογική, άρα θα βρεις τον τρόπο να ζήσεις την ζωή σου σε κάθε είδους συνθήκη (καλή ή κακή)
  • Ο χρόνος (αυτός ο δάσκαλος), αφήνει σημάδια σε όλους εμάς τους υπόλοιπους και σε εσένα, δώρα. Μοιάζει να μην σε φοβίζει, αλλά αντιθέτως, καλοδέχεσαι τις εμπειρίες που σε κάνουν πιο δυνατό και τον χρόνο που σε μεστώνει και σε κάνει να θέλεις να μην ανήκεις στο πλήθος, αλλά να το χαζεύεις από μακριά.
  • Τέλος, όσες φορές και να πέσεις κάτω, θα ξανασηκωθείς. Θα μου πεις: «Μα αυτό κάνουν τα περισσότερα ζώδια!» Σωστά. Αλλά εσύ το κάνεις όσες φορές κι αν χρειαστεί, για όσο χρειαστεί. Σου έχει γίνει δεύτερη φύση το να βλέπεις τον τελικό στόχο (να πετύχεις τον στόχο σου), που το ενδιάμεσο (το να πέσεις και να ξανασηκωθείς), σου είναι αδιάφορο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved