Οι γυναίκες του ζωδιακού που δείχνουν όμορφες, ακόμα και στενοχωρημένες

Δεν θέλουν να φανεί τι αισθάνονται, ούτε να τις λυπούνται

Οι γυναίκες του ζωδιακού που δείχνουν όμορφες, ακόμα και στενοχωρημένες

Για τις παρακάτω τρείς γυναίκες του ζωδιακού δεν έχει καμία σημασία το πόσο χάλια αισθάνονται. Θα δείχνουν πάντα όμορφες και περιποιημένες και δεν θα δώσουν ποτέ δικαίωμα για αρνητικά σχόλια ή κουτσομπολιά. Δεν θέλουν να φανεί τι αισθάνονται, ούτε να τις λυπούνται και να τις συμπονούν. Πάμε να δούμε για μιλάμε:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι γνωστό ότι η γυναίκα Παρθένος έχει θέμα με την τελειότητα. Αυτό τα περιλαμβάνει… όλα. Από το πώς φαίνεται, πώς συμπεριφέρεται, τι τρώει, τι πίνει, πώς δουλεύει κ.ο.κ. Θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει την εικόνα της Miss Perfect και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να την δει στα χειρότερά της. Είναι ό,τι πιο τραγικό θα μπορούσε να της συμβεί και θα την έριχνε στα Τάρταρα.

ΛΕΩΝ

Αν θες να «τελειώσεις» μια Λιονταρίνα, πες της πως την… λυπάσαι. Είναι περήφανη και εγωίστρια. Δεν θα δείξει ποτέ σε κανέναν ότι είναι αδύναμη ή σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Όσο κι αν υποφέρει μέσα της, θα σφίξει τα δόντια, θα φορέσει τα πιο ωραία ρούχα της, θα έχει μόνιμα ένα χαμόγελο στο στόμα και θα περπατάει με το κεφάλι ψηλά. Ποτέ δεν θα αφήσει να φανεί το ότι την έχει πάρει από κάτω ή είναι για να πέσει στα πατώματα. Είναι τόσο περήφανη, που δεν «λυγίζει» μπροστά σε τίποτα και σε κανέναν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πάντα για την γυναίκα Αιγόκερω είναι η εικόνα της και η υπόληψή της. Μπορεί μέσα της να υποφέρει και να βγάζει κραυγές. Ωστόσο, δεν θα αφήσει ποτέ να φανούν στους άλλους τα συναισθήματά της και ο πόνος της. Το αντίθετο. Θα προσπαθήσει να καμουφλάρει την κακή της ψυχολογία, με μια, όσο γίνεται, "δυνατή" εμφάνιση. Θα είναι πάντα περιποιημένη και χαμογελαστή. Δεν θα δώσει δικαιώματα σε κανέναν να την σχολιάσει ή να την δείξει με το δάχτυλο και την λυπηθεί. Είναι ήττα κάτι τέτοιο για εκείνη και δεν θα επιτρέψει να συμβεί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved