Παγκόσμια ημέρα του άντρα: Αυτοί είναι οι gentlemen του ζωδιακού

Ξέρουν πώς να φέρονται σωστά σε μια γυναίκα

Άννα Ζαμάνη
Παγκόσμια ημέρα του άντρα: Αυτοί είναι οι gentlemen του ζωδιακού

Θα την κάνουν να νιώσει βασίλισσα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν τον τρόπο τους. Γιατί είναι gentlemen. Είναι οι άντρες του ζωδιακού που θα ανοίξουν την πόρτα για την γυναίκα που συνοδεύουν, είτε είναι η σύντροφός τους, είτε μια απλή τους φίλη ή συνάδελφος. Θα τραβήξουν την καρέκλα για να καθίσει και θα της προσφέρουν λουλούδια απλά και μόνο γιατί... έτσι κάνει ένας σωστός κύριος. Δεν λέμε ότι και οι υπόλοιποι άντρες του ζωδιακού δεν έχουν τρόπους, απλά δεν είναι τόσο gentlemen όσο αυτοί που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο άντρας Καρκίνος μπορεί να έχει ακούσει πολλά κατά καιρούς, αλλά κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί ότι είναι ένας σωστός κύριος στην συμπεριφορά του απέναντι με μια γυναίκα. Είναι ο άντρας εκείνος που θα κάνει κάθε ρομαντική κίνηση που μπορεί να περάσει από το μυαλό σου για την σύντροφό του γιατί θέλει να την κανακέψει. Όσο πιο πολλά συναισθήματα έχει για εκείνη, τόσο πιο πολύ την προσέχει και την φροντίζει. Δοτικός και προστατευτικός όμως ο άντρας Καρκίνος είναι και απέναντι σε κάθε γυναίκα που θα συναντήσει στη ζωή του. Είτε θα είναι φίλη του, είτε συνάδελφος, είτε μια τυχαία κοπέλα. Θα της φερθεί με τον καλύτερο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Δίπλα στις λέξεις ευγένεια και τρόποι στο λεξικό, θα έπρεπε να υπάρχει μια φωτογραφία του Ζυγού. Πρόκειται άλλωστε για το ζώδιο που έχει κάνει το savoir vivre τρόπο ζωής. Ο άντρας Ζυγός είναι κύριος με το «Κ» κεφαλαίο. Είναι ο άντρας που θα κάνει τις πιο ευγενικές κινήσεις. Από το να της ανάψει το τσιγάρο, να της ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου ή του εστιατορίου, από το να την περιποιηθεί και να την προστατέψει και φυσικά να την κάνει να νιώσει ασφαλής. Μια γυναίκα δίπλα σε έναν άντρα Ζυγό νιώθει το λιγότερο πριγκίπισσα.

ΛΕΩΝ

Ο άντρας Λέων ξέρει πώς να συμπεριφέρεται τόσο γενικά, όσο κυρίως απέναντι σε μια κυρία. Το να έχει καλούς τρόπους και ευγένεια, είναι must για εκείνον. Δεν θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς άλλωστε. Ένας γνήσιος «βασιλιάς», φέρεται σε όλες τις γυναίκες σαν να είναι πριγκίπισσες. Ο άντρας Λέων ξέρει πώς να σε κάνει να περάσεις καλά μαζί του. Είναι μεγαλοπρεπής και οι τρόποι του εντυπωσιάζουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο άντρας Ιχθύς είναι ένα ρομαντικό και συναισθηματικό άτομο. Είναι ευγενικός και με τρόπους, αλλά το κυριότερο είναι ότι έχει μια τάση να το παίζει στην ζωή του «ο πρίγκιπας πάνω στο λευκό άλογο». Ακριβώς έτσι είναι και η συμπεριφορά του απέναντι σε μια γυναίκα. Της συμπεριφέρεται σαν πριγκίπισσα. Και αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είναι η σύντροφός του ή μια απλή φίλη. Σε όλες τις γυναίκες φέρεται με τον καλύτερο τρόπο και τις κάνει να νιώθουν καλά και ξεχωριστές.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved