Τα ζώδια που κάνουν κουτσουκέλες και μετά είναι σαν βρεγμένες γάτες

Αν το δεις από τη θετική του πλευρά, τουλάχιστον... δεν σου ζητάνε και τα ρέστα (χαχαχα)

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που κάνουν κουτσουκέλες και μετά είναι σαν βρεγμένες γάτες

Το αντίθετο θα λέγαμε. Λουφάζουν στην γωνιά τους και δεν μιλάνε καν. Ή θα προσπαθήσουν με τα puppy eyes (το γνωστό γλυκό βλέμμα του κουταβιού) να σε κάνουν να ηρεμήσεις, να τα αντιμετωπίσεις με επιείκεια ή στην καλύτερη, να τα συγχωρήσεις! Πάμε να δούμε ποια ζώδια μετά από μια κουτσουκέλα, κάθονται στη γωνιά τους σαν βρεγμένες γάτες:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ούτως ή άλλως είναι ένα άτομο χαμηλών τόνων, αλλά ταυτόχρονα είναι και ενοχικός. Αν έχει κάνει κάτι λάθος, δεν θα το παίξει κόκορας για να βγάλει τον άλλο τρελό ή να προσπαθήσει να κερδίσει τη διαφωνία. Θα κάτσει εκεί στη γωνιά του ήσυχος, δεν θα μιλάει και θα ζητήσει και συγγνώμη με το κεφάλι κατεβασμένο.

ΙΧΘΥΕΣ

Όπως και ο Καρκίνος, έτσι και ο Ιχθύς, αν έχει κάνει μια κουτσουκέλα, να ξέρεις ότι θα καθίσει «μαραμένος» στην γωνιά του. Ίσως και να βάλει και λίγο τα κλάματα για να δείξει πόσο πολύ εννοεί την συγγνώμη που λέει. Επίσης το να το κάθεται σαν βρεγμένη γάτα στην γωνιά του και να μην μιλάει καθόλου, είναι και ο τρόπος του να το παίξει και λίγο… θύμα στην υπόθεση και να κάνει τον/την άλλο/η να δείξει μεγαλύτερη επιείκεια απέναντί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης γενικά στην ζωή του είναι… λαλίστατος. Αν όμως έχει κάνει κουτσουκέλα, να ξέρεις ότι το «βουλώνει». Δεν μιλάει καθόλου και λουφάζει σε μια γωνία. Δεν θα προσπαθήσει να βγει από πάνω. Θα πει ένα «ουπς! Λάθος… sorry» και θα κάνει την πάπια. Θα καθίσει με υπομονή να ακούσει όσα έχουν να του σούρουν και μέχρι εκεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως να ξέρεις ότι από περηφάνεια και μόνο δεν θα αντιδράσει. Θα καθίσει σαν βρεγμένη γάτα σε μια γωνία και θα τα βάλει με τον εαυτό του που έκανε λάθος ή που δεν έδρασε σωστά. Γενικά είναι ένα άτομο υπεύθυνο και δεν θέλει για κανέναν λόγο να εκτίθεται ή να δίνει αφορμή σε κάποιον/α να του τα χώσει. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα προσπαθήσει να βγει από πάνω. Θα πει μια συγγνώμη και θα «λουφάξει».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved