Τα ζώδια με την μεγαλύτερη καρμική προστασία. Αν τα πειράξεις μαύρο φίδι που σε έφαγε

Πίστεψέ μας, ΔΕΝ θέλεις να τους κάνεις κακό

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια με την μεγαλύτερη καρμική προστασία. Αν τα πειράξεις μαύρο φίδι που σε έφαγε

Και αυτό γιατί αν τα πειράξεις ή αν τους κάνεις την όποια «λαδιά», θα έρθει το ίδιο το σύμπαν ή το κάρμα αν το προτιμάς, να σε εκδικηθεί σκληρά. Ακόμα και αν εκείνα επιλέξουν να μην το συνεχίσουν και να μην πάρουν το αίμα τους πίσω, υπάρχουν δύο συγκεκριμένοι πλανήτες που δεν θα σε αφήσουν εκείνοι σε χλωρό κλαρί αν δεν πάρεις αυτό που σου αξίζει για την κακή σου συμπεριφορά. Πάμε να δούμε τα ζώδια με την μεγαλύτερη καρμική προστασία:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός μπορεί να μην έχει… «μπάρμπα στην Κορώνη», αλλά έναν Πλούτωνα τον έχει σίγουρα. Μην ξεχνάς ότι είναι ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου. Είναι δυνατόν να μην το προστατεύει; Ναι, ο Πλούτωνας μπορεί να μην είναι και ο πιο εύκολος πλανήτης, ωστόσο δεν «συγχωρεί», δεν «ξεχνά» και όταν πρέπει «καθαρίζει» για χάρη του Σκορπιού. Στις (λίγες) περιπτώσεις που ο Σκορπιός επιλέξει να μην εκδικηθεί και να μην πάρει το αίμα του πίσω, επεμβαίνει ο Πλούτωνας και «καθαρίζει» για πάρτη του. Μπορεί να αργεί λίγο να το κάνει και το «χτύπημά» του να μην είναι άμεσο, αλλά πίστεψέ μας, το πρόσωπο που το υφίσταται, το νιώθει στο πετσί του για τα καλά. Στις περιπτώσεις που ο Σκορπιός επιλέξει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να εκδικηθεί, αν έχει το δίκιο με το μέρος του, τότε έχει και τον Πλούτωνα ως τον μεγαλύτερο σύμμαχό του. Είναι το «βαρύ πυροβολικό» του. Είναι σαν να έχει ένα πυρηνικό όπλο στα χέρια του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως από την άλλη έχει τον Κρόνο ως φύλακα-άγγελό του. Είναι ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου και αυτός που θα αποδώσει για χάρη του την δικαιοσύνη. Ο Κρόνος, όπως και ο Πλούτωνας (για τον οποίο μιλήσαμε λίγο πιο πάνω στον Σκορπιό), αργεί, αλλά δεν λησμονεί και δεν συγχωρεί. Αν ο Αιγόκερως έχει το δίκιο με το μέρος του, τότε έχει και τον Κρόνο με το μέρος του. Ο οποίος Κρόνος μάλιστα για χάρη του θα κάνει «ζημιά» σε όποιον/α τον αδίκησε ή τον έβλαψε. Ο Κρόνος θα φέρει την τιμωρία όλων όσων τον πλήγωσαν ή του έκαναν «λαδιές» ή τον «μαχαίρωσαν» πισώπλατα. Μπορεί να μην είναι το απόλυτο πυρηνικό όπλο, όπως ο Πλούτωνας, είναι όμως ένας πλανήτης που θα δώσει σκληρά μαθήματα και "ραπίσματα" σε όσους/ες πρέπει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved