Αυτά τα ζώδια πιστεύουν ότι οι φιλίες δεν κρατάνε για πάντα

Το «για πάντα», δεν τα πείθει

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια πιστεύουν ότι οι φιλίες δεν κρατάνε για πάντα

Μπορεί κάποια ζώδια να πιστεύουν στην αιώνια φιλία και στο γεγονός ότι θα μπορούν να έχουν για πάντα στην ζωή τους τους φίλους που κάνανε ακόμα και από το νηπιαγωγείο, ωστόσο αυτή την άποψη δεν την συμμερίζονται όλοι. Υπάρχουν και τα ζώδια που θεωρούν ότι όλα είναι προσωρινά στην ζωή, το ίδιο και οι φίλοι. Και ότι όλα αλλάζουν καθώς περνούν τα χρόνια. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και να τα αναλύσουμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι κοινωνικός, πρόσχαρος και χαμογελαστός και μπορεί να κάνει φίλους παντού! Ωστόσο για εκείνον οι περισσότεροι είναι απλά γνωστοί και τίποτα παραπάνω. Οι άνθρωποι στην ζωή του, τους οποίους αποκαλεί πραγματικούς φίλους, είναι ίσως ένα, δύο ή και τρία άτομα. Όλοι οι άλλοι είναι «αναλώσιμοι». Ο Δίδυμος γενικά πιστεύει πως δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία με ένα άτομο όταν σήμερα ο ένας είναι εδώ, αύριο μπορεί να είναι αλλού κ.ο.κ. Όλα αλλάζουν, τίποτα δεν μένει ίδιο, ο κόσμος εξελίσσεται, η ζωή προχωρά και ο Δίδυμος αυτό το ξέρει καλά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός από την πλευρά του μοιάζει πάρα πολύ με τον Δίδυμο στο κομμάτι αυτό. Έχει πολλούς γνωστούς στην ζωή του, αλλά ελάχιστους πραγματικούς φίλους. Οι άνθρωποι που είναι κοντά του και στους οποίους θα ανοιχτεί και θα μιλήσει και θα τους θεωρήσει κολλητούς, είναι λίγοι. Το θέμα με τον Ζυγό είναι το εξής. Επειδή είναι σχεσάκιας και γενικά κολλημένος με το ταίρι του, αρκετά συχνά όταν ερωτεύεται και… μπλέκει, ξεκόβει από τις παρέες του και αφιερώνει το χρόνο του στο ταίρι του. Αυτό το θεωρεί φυσιολογικό και το ίδιο περιμένει ότι θα κάνουν και οι φίλοι του σε εκείνον. Πιστεύει ότι για όσο καιρό είναι μπακούρια, θα είναι και κολλητοί, ωστόσο ως παντρεμένοι, είναι λογικό να χαθούν και να απομακρυνθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς πάλι είναι εντελώς ξεχωριστή περίπτωση από τους άλλους δύο. Για εκείνον όλα είναι θέμα… προδοσίας. Και θα σου εξηγήσουμε τι εννοούμε. Στην ζωή του ο Ιχθύς παίρνει μόνιμα τον ρόλο του θύματος και έχει μια φοβία ότι όλοι θα τον παρατήσουν και θα τον προδώσουν. Οπότε και στις παρέες που κάνει, ξέρει ότι όσο καλά και να περνάνε τώρα, όσο κολλητοί κι αν είναι, θα έρθει αυτή η στιγμή που θα τον παρατήσουν και θα τον προδώσουν. Πιστεύει ότι αυτό είναι κάτι αναπόφευκτο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved