Οι γυναίκες του ζωδιακού που είναι Sigma Females

Θεωρούνται σπάνιες και αποτελούν ένα αίνιγμα για τους γύρω τους

Άννα Ζαμάνη
Οι γυναίκες του ζωδιακού που είναι Sigma Females

Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά. Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει μια γυναίκα για να θεωρείται Sigma female; Θα πρέπει να είναι πιστή στις σχέσεις της, τόσο τις φιλικές, όσο και τις ερωτικές. Να είναι δυναμική και αποφασιστική. Να είναι ανεξάρτητη και παράλληλα να μην ακολουθεί τα trends της εκάστοτε εποχής.

Επιπλέον, να μην την ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου και η άποψη που έχουν οι άλλοι για εκείνη. Να μην επηρεάζονται οι αποφάσεις της και η ζωή της από το τι πιστεύουν οι άλλοι. Να είναι χαρισματική, αλλά παράλληλα και εσωστρεφής.

Θα πρέπει να έχει υψηλά standards στη ζωή της, να μην τα χαμηλώνει ποτέ και να μην συμβιβάζεται με το λίγο ή το τίποτα. Αυτό αφορά σε όλες τις σχέσεις, είτε ερωτικές, είτε φιλικές, είτε επαγγελματικές, είτε οικογενειακές. Οι γυναίκες που ανήκουν στις Sigma Females είναι αυτό που λέμε "μοναχικοί λύκοι". Επιδιώκουν την μοναξιά τους. Έχουν ένα μικρό κύκλο ανθρώπων γύρω τους και δεν εμπιστεύονται εύκολα κάποιον/α για να τον/την βάλουν σε αυτόν.

Αδιαφορούν για τους κανόνες που επιβάλλει η κοινωνία. Θα κάνουν ό,τι θέλουν και όποτε το θέλουν. Είναι ανεξάρτητες, χαρισματικές. Πατάνε γερά στα πόδια τους και δεν χρειάζονται την επιβεβαίωση κανενός. Επιδιώκουν να βελτιώνουν τον εαυτό τους συνεχώς και δεν δίνουν δεκάρα για τα social media.

Ποιες γυναίκες του ζωδιακού λοιπόν ταιριάζουν σε όλα αυτά τα κριτήρια που αναφέραμε ως τώρα; Είναι μόνο δύο και είναι η γυναίκα Σκορπιός και η γυναίκα Αιγόκερως.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved