Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Τα κουσούρια τους και πώς να τα διορθώσουν

Εύκολα μπορούν να αλλάξουν, αρκεί να το θελήσουν

Άννα Ζαμάνη
Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Τα κουσούρια τους και πώς να τα διορθώσουν

Κανένας δεν είναι τέλειος. Αυτό το ξέρουμε όλοι. Το κάθε ζώδιο αντικειμενικά, έχει θετικά και αρνητικά στοχεία στο χαρακτήρα του, άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο εμφανή. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω τα κουσούρια των ζωδίων της Γης, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε το καθένα να τα διορθώσει και να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

ΤΑΥΡΟΣ

Τείνεις να είσαι υπερβολικά πεισματάρης και το ξέρεις. Θα βοηθούσε πολύ να ακούσεις την άποψη κάποιου άλλου πριν αντιδράσεις και να σκεφτείς ποια μπορεί να είναι η καλύτερη λύση πριν πάρεις την απόφασή σου. Απλά σιγουρέψου ότι ακούς για να καταλάβεις, πριν απαντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι ένα άτομο ιδιαίτερα κλειστό και συνήθως μπλοκάρεις επικοινωνιακά. Θα πρέπει να χαλαρώνεις όταν συναντάς νέους ανθρώπους και να είσαι πιο ανοιχτός σε καινούργιες επαφές. Θυμήσου ότι δεν χρειάζεται να τους περάσεις πρώτα από «κόσκινο» για να προσφέρεις ένα μικρό χαμογελάκι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι φορές που δεν ξέρεις τι να κάνεις για να χαλαρώσεις. Θα σε βοηθούσε να αποτραβηχτείς για λίγο και να προσφέρεις στον εαυτό σου ό,τι χρειάζεται για να ξεφύγει από τη ρουτίνα των ευθυνών και της καθημερινότητας. Είναι λάθος να πιστεύεις ότι οι υποχρεώσεις σου σε στριμώχνουν και σου στερούν τη χαρά της ζωής.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved