Παρθένος: Οι καλές και οι στραβές πλευρές του

Οι καλύτερες και οι χειρότερες πτυχές της Παρθένου

Παρθένος: Οι καλές και οι στραβές πλευρές του

Όταν τα πρώτα μέλια τελειώσουν, σε μια σχέση, ως γνωστόν, μένει η αγάπη, ο σεβασμός, η εκτίμηση, πάνω στα οποία θα χτιστεί ένας δεσμός ανάμεσα σε δύο άτομα, που θα αξίζει και θα αντέξει στο χρόνο. Ωστόσο, η ζωή μας διδάσκει ότι κανείς άνθρωπος δεν είναι τέλειος και χρειάζεται συμβιβαστικό πνεύμα για να ανεχτείς και τα στραβά του άλλου ατόμου. Γιατί, σίγουρα θα το λατρεύουμε για κάτι, κάτι άλλο όμως θα μας σπάει τα νεύρα.

Διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι καλύτερες και ποιες οι χειρότερες πτυχές του χαρακτήρα του καλού σου, αν ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου:

Τον λατρεύεις

Οι Παρθένοι είναι εξαιρετικοί σύντροφοι επειδή είναι πρόθυμοι να μάθουν και να κάνουν οτιδήποτε θα δώσει ευτυχία στο άτομο που είναι σημαντικό για εκείνους. Θα λύσουν κάθε πρόβλημα, θα επιδιορθώσουν ό,τι χαλάσει και ακόμα θα τους μείνει χρόνος για να ψάξουν τι είναι αυτό που σου δίνει χαρά για να σου το προσφέρουν και να σε εκπλήξουν.

Τον μισείς

Είναι δύσκολο να σταθείς με αγάπη δίπλα σε έναν Παρθένο όταν γίνεται υπερβολικά επικριτικός είτε προς τον εαυτό του είτε προς τα άτομα του στενού του κύκλου. Μπορεί να στενοχωριέται σχεδόν για τα πάντα και όταν μπαίνει στη «ζώνη της τελειομανίας», νιώθεις αναπόφευκτα ότι τίποτα από αυτά που κάνεις δεν είναι καλό, ούτε αρκετό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved