Μάθε πότε η τύχη είναι με το μέρος σου στα επαγγελματικά σου

Υπάρχει τρόπος να δεις το πότε ευνοείσαι αστρολογικά

Μάθε πότε η τύχη είναι με το μέρος σου στα επαγγελματικά σου

Πολλοί/ες χρησιμοποιούν την αστρολογία για να «δουν» τα ερωτικά τους ή τα οικονομικά τους, ξέρεις όμως ότι μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να αποκτήσεις τη δουλειά των ονείρων σου; Διάβασε παρακάτω μερικές βασικές αστρολογικές αρχές και χρησιμοποιώντας τες ως εργαλείο να μπεις με αξιώσεις στην αγορά εργασίας.

-Κατ’ αρχάς, το να ξέρεις πού περίπου κινούνται οι πλανήτες (διελεύσεις) σε σχέση με τις θέσεις των πλανητών στο γενέθλιο χάρτη σου είναι πολύ σημαντικό, καθώς μπορείς να βρεις την καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσεις την αναζήτηση εργασίας σου και για να έχεις τη μεγαλύτερη επιτυχία.
Για παράδειγμα, ο Δίας, ο πλανήτης της γενναιοδωρίας και της τύχης, είναι ένας από αυτούς που θέλεις να έχεις στο πλευρό σου, όταν ξεκινάς την αναζήτηση εργασίας και πολύ περισσότερο για να κάνεις καριέρα. Αν ο Δίας βρίσκεται από διέλευση στον 6ο ή 10 οίκο σου ή κάνει μια ευνοϊκή όψη με τον γενέθλιο Ήλιο, Ωροσκόπο ή το Μεσουράνημά σου, σου δίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία να βρεις μια δουλειά που σου αρέσει πραγματικά και να διαπρέψεις.

Αντίθετα, ένας πλανήτης που δεν θέλεις να συναντήσεις, όταν προσπαθείς να εξασφαλίσεις μια ασφαλή, σίγουρη, κλασική, μακροπρόθεσμη εργασία είναι ο Ουρανός, καθώς είναι ο υπαίτιος όλων των αλλαγών, των ανατροπών και των ανακατατάξεων. Αν είναι σε δυσμενή όψη με τον Ήλιο, τον Ωροσκόπο, ή το Μεσουράνημά σου, απρόσμενα συμβάντα μπορούν να εκτροχιάσουν προσωρινά τις προσπάθειες της αναζήτησής σου. Με μια εξαίρεση: αν ψάχνεις κάτι πρωτότυπο, κάτι σχετίζεται με επιστήμες ή την τεχνολογία ή είσαι εσύ αυτός/η που θέλει να κάνει στροφή 180 μοιρών στην καριέρα του. Εκεί μάλλον θα έχεις την αμέριστη συμπαράστασή του.

-Δεύτερον, η φάση της Σελήνης είναι σημαντική. Η Νέα Σελήνη σε ευνοεί τα μάλα για να στείλεις ένα βιογραφικό, να πας σε μια συνέντευξη ή να δικτυωθείς, εφ’ όσον ενδείκνυται για να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα.
Προσπάθησε να αποφύγεις να μιλήσεις με έναν πιθανό εργοδότη κατά την Πανσέληνο, δεδομένου ότι συνδέεται περισσότερο με ολοκλήρωση καταστάσεων. Επίσης, σε ωθεί να γίνεις ο βασιλιάς/η βασίλισσα του δράματος, τεντώνει τα νεύρα, δημιουργεί υπερδιέγερση, οπότε η λογική κι η ψυχραιμία πάνε... περίπατο. Το πιο σημαντικό: είναι η χειρότερη μέρα για μισθολογικές διαπραγματεύσεις προς όφελός σου!

-Τρίτον, καλό είναι να γνωρίζεις τι είδους δουλειά και ποιες συνθήκες εργασίας σου ταιριάζουν ανάλογα με το ζώδιό σου.
Δεν χάνεις τίποτα, αν ακολουθήσεις αυτά τα 3 βήματα, αντίθετα, μπορεί να βγεις πολλαπλά κερδισμένος/η!

Διάβασε επίσης:

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved