Λέων: Οι καλές και οι στραβές πλευρές του

Ποιες είναι οι καλύτερες και ποιες οι χειρότερες πτυχές του χαρακτήρα του Λιονταριού σου

Λέων: Οι καλές και οι στραβές πλευρές του

Όταν τα πρώτα μέλια τελειώσουν, σε μια σχέση, ως γνωστόν, μένει η αγάπη, ο σεβασμός, η εκτίμηση, πάνω στα οποία θα χτιστεί ένας δεσμός ανάμεσα σε δύο άτομα, που θα αξίζει και θα αντέξει στο χρόνο. Ωστόσο, η ζωή μας διδάσκει ότι κανείς άνθρωπος δεν είναι τέλειος και χρειάζεται συμβιβαστικό πνεύμα για να ανεχτείς και τα στραβά του άλλου ατόμου. Γιατί, σίγουρα θα το λατρεύουμε για κάτι, κάτι άλλο όμως θα μας σπάει τα νεύρα.

Διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι καλύτερες και ποιες οι χειρότερες πτυχές του χαρακτήρα του καλού σου, αν ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα:

ΛΕΩΝ

Τον λατρεύεις

Κανείς δεν μπορεί να κυριαρχήσει μέσα σε έναν χώρο, όπως αυτός. Οι Λέοντες είναι αστέρια όπου κι αν πάνε κι όταν αγαπάς έναν Λέοντα, είναι σαν όλα τα αστέρια να φωτίζουν κι εσένα! Είναι πολύ γενναιόδωρος, δημιουργικός και πιστός. Είναι θαυμάσιος σύντροφος, ειδικά αν του επιτραπεί να έχει, έστω ελαφρώς, το… πάνω χέρι!

Σου σπάει τα νεύρα

Ορισμένες φορές φαίνεται αυταρχικός, δυνάστης ή χειριστικός, λόγω της συμπεριφοράς του. Το αστείο είναι πως, παρ' όλη την αυτοπεποίθηση και τον ναρκισσισμό του, χρειάζεται οπωσδήποτε την υποστήριξη και τον έπαινο των δικών του ανθρώπων.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved