Οι άντρες του ζωδιακού που θα σε παρατήσουν για να γυρίσουν στην πρώην τους

Έχει και ανάδρομο Ερμή αυτές τις μέρες... οπότε έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα γιατί μπορεί ο σύντροφός σου να σου την «κάνει»

Οι άντρες του ζωδιακού που θα σε παρατήσουν για να γυρίσουν στην πρώην τους

Ειδικά αν ανήκει σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, μιας και αυτά έχουν την μεγαλύτερη τάση να επιστρέφουν σε πρώην σχέσεις τους αν εκείνες τους κουνήσουν το δαχτυλάκι και ζητήσουν επανασύνδεση. Οι άντρες αυτοί του ζωδιακού, αφήνουν λοιπόν τις νυν στα κρύα του λουτρού με μεγάλη ευκολία για να επιστρέψουν στην αγκαλιά ενός πρώην έρωτά τους. Θα τίναζαν την τωρινή τους σχέση στον αέρα και δεν θα τα ένοιαζε κάστανο, αν ήταν και γάμος με παιδία και μια ολόκληρη ζωή στημένη και… τακτοποιημένη. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλοι ξέρουμε το μεγάλο κόλλημα που έχει ο Καρκίνος με το παρελθόν του. Μπορεί να μείνει για πάντα εκεί, σκαλωμένος και να μην προχωράει βήμα μπροστά. Κρατάει υλικά ενθύμια από τις σχέσεις που είχε παλιότερα, αλλά και όλες τις αναμνήσεις. Δεν μπορεί να αποχωριστεί τίποτα, ούτε φυσικά να ξεχάσει. Και το θέμα με τον Καρκίνο είναι ότι πάντα θα πιστεύει ότι οι προηγούμενες σχέσεις του ήταν καλύτερες από αυτή που έχει τώρα. Έτσι, αν μια πρώην αποφάσιζε να ξαναμπεί στη ζωή του και να τον διεκδικήσει, τότε εκείνος με μεγάλη ευκολία θα έλεγε το «ναι» για μια επανασύνδεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος χρειάζεται αρκετό καιρό για να επουλώσει τις πληγές του από μια παρελθοντική και αποτυχημένη σχέση. Και αυτό γιατί πολύ απλά δεν ξέρει πώς να συνηθίσει να ζει, χωρίς το οικείο, για εκείνον, πρόσωπο αυτό. Άλλωστε, ήταν το άτομο που εμπιστεύτηκε, στο οποίο ανοίχτηκε και του έδωσε τα πάντα. Όλα αυτά τα συναισθήματα που νιώθει μπορεί να του κάνουν κακό στις επόμενες σχέσεις που θα κάνει. Και για να τα λέμε όλα, αν εμφανιστεί ξανά στο παρόν του μια πρώην του, τότε δε θα διστάσει να χωρίσει από την σχέση που έχει τώρα και να επιστρέψει σε εκείνη με την οποία ένιωθε τόσο καλά και άνετα και είχε δεθεί περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ

Το θέμα με τον Ζυγό είναι το εξής: Αρχικά να πούμε ότι δεν τσακώνεται ποτέ και σπάνια χωρίζει… «σφαγμένος». Προσπαθεί, ακόμα και στον χωρισμό, να παραμένει φίλος με τον/την πρώην του. Επίσης, ο Ζυγός ξεχνάει εύκολα. Όταν περάσει αρκετός καιρός από έναν χωρισμό, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει ξεχάσει ό,τι κακό είχε συμβεί τότε και θα έχει κρατήσει τις καλές αναμνήσεις που έχει από τον άνθρωπο εκείνον. Αν λοιπόν μια πρώην επιστρέψει στην ζωή του -ενώ ο Ζυγός έχει ήδη σχέση- και είναι ένα άτομο που θυμάται με τον καλύτερο τρόπο, τότε δε θα δίσταζε να χωρίσει και να επιστρέψει στον παρελθοντικό του έρωτα, για να τον αναβιώσει και να ξαναζήσει εκείνες τις μοναδικές στιγμές που έχει χαραγμένες στο μυαλό του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved